• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto3: Ο Ono την pole!
Αλλά ο Migno θα ξεκινήσει από την 1η θέση
Νέα 15/10/2016 - 07:51

Ο Hiroki Ono κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, όμως δεν θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την 1η θέση του grid!

 

Αντίθετα αυτός που θα ξεκινήσει πρώτος θα είναι ο Andrea Migno, μιας και ο Ono είναι ήδη τιμωρημένος από τις ΕΔ1 να χάσει τρεις θέσεις στο σχηματισμό εκκίνησης.

 

Έτσι ο Ono δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει μπροστά στους συμπατριώτες του την πρώτη pole position της καριέρας του και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

Κερδισμένοι από την τιμωρία του Ono - πέρα από τον Migno που έκανε κι αυτός εξαιρετικό χρόνο - ήταν και οι Brad Binder με τον Enea Bastianini.

 

Ο Ν. Αφρικανός θα προσπαθήσει από τη δεύτερη θέση της εκκίνησης να κάνει πράξη τα λεγόμενά του, ότι δηλαδή θα κυνηγήσει τη νίκη και στους τέσσερεις εναπομείναντες αγώνες.

 

Οι διαφορές των οδηγών ήταν εντυπωσιακά μικρές με τους 11 πρώτους να έχουν διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο, ενώ οι 23 οδηγοί από τους 35 ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Ο Bestia ήταν πέντε χιλιοστά πιο αργός από τον Binder, με τον Bulega να μένει 5ος και 9χιλ πίσω από τον Bastianini, όση είναι η διαφορά ανάμεσα σε Bulega και Dalla Porta.

 

Και οι τρεις αναβάτες του Valentino Rossi είναι στις δυο πρώτες σειρές του σχηματισμού εκκίνησης, με τον Niccolo Antonelli να ανοίγει την τρίτη σειρά, μπροστά από τον Quartararo.

 

Ο Γάλλος είχε μια πτώση στα μισά περίπου της περιόδου, επέστρεψε όμως στην πίστα και κατάφερε με τον τελευταίο του χρόνο να ανέβει στην 8η θέση.

 

Σημαντική ήταν η βελτίωση του χρόνου του Adam Norrodin, ο οποίος κατέβασε κοντά στο 1δ το χρόνο του από τις ΕΔ3 και ανέβηκε στην 9η θέση, μπροστά από τον Oettl.

Επόμενο άρθρο »

64η Pole Position για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα