• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi Moto2: Φοβερή pole για Zarco!
Ο μόνος στο 1:49, μάχη με τον Luthi
Νέα 15/10/2016 - 10:22

Ο Johann Zarco έδειχνε και χτες καλά σημάδια όσον αφορά στο ρυθμό αγώνα, όμως σήμερα ήταν πραγματικά σαρωτικός και έκλεψε την παράσταση στις κατατακτήριες δοκιμές!

 

Ο Γάλλος όχι μόνο έγινε ο μοναδικός αναβάτης της Moto2 με χρόνο στο 1:49 στην πίστα του Motegi, αλλά είχε και δυνατό ρυθμό με συνεχόμενους γύρους στο 1:50!

 

Ο Zarco εκμεταλλεύτηκε και την ατυχία του Tom Luthi για να καταφέρει να ξεπεράσει τον πολύ καλό χρόνο που είχε κάνει νωρίτερα ο Ελβετός και να πάρει ίσως την πιο θεαματική του pole.

 

Σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό χέρι του Alex Rins, ο οποίος θα ξεκινήσει στην 22η θέση, έχει μια χρυσή ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του από τον Ισπανό, στην πίστα που πέρυσι στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Ο Luthi ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετικός σε ρυθμό, έχοντας περισσότερους γύρους στο 1:50 από τον Zarco, παρά το ότι στην πρώτη του έξοδο το ελαστικό του δεν δούλεψε όπως θα ήθελε.

 

Με το δεύτερο όμως έκανε ακόμα καλύτερους χρόνους και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση για να δώσει μάχη με τον Zarco στον αυριανό αγώνα για τη νίκη.

 

Κοντά τους θα προσπαθήσει να μείνει ο Franco Morbidelli, που κλείνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Sam Lowes να προσπαθεί να του πάρει τη θέση αλλά να μην το επιτυγχάνει για 16χιλ.

 

Ο Lowes πάντως θα χρειαστεί να βρει κάτι σημαντικό στο αυριανό ζέσταμα, καθώς ο ρυθμός του δεν είναι απειλητικός για να μείνει κοντά στους Zarco-Rins ή και Morbido μπροστά.

 

Για τον Morbidelli μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που καταφέρνει να ξεκινήσει φέτος από την πρώτη σειρά, με την άλλη να είναι στην Αυστρία όταν ήταν 2ος που είναι και το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες στην Moto2.

 

Πολύ καλές κατατακτήριες έκανε ο Sandro Cortese και θα προσπαθήσει να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο στην Ιαπωνική πίστα μετά τον περσινό αγώνα. Ο Axel Pons εντυπωσίασε και πήρε την 5η θέση.

 

Ο Takaaki Nakagami ήθελε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, θα ξεκινήσει όμως από την τρίτη σειρά μαζί με τους Alex Marquez και Jonas Folger. Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ο Pasini είναι μέσα στη δεκάδα των καλύτερων σε κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Marc

« Προηγούμενο άρθρο

64η Pole Position για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα