• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Τώρα ξέρω
Ότι μπορώ να διαχειριστώ τον πόνο
Νέα 29/10/2016 - 20:07

Μετά από απουσία τεσσάρων Γύρων, τα πράγματα εξελίχθηκαν καλά για τον Iannone στην πίστα της Sepang, στην Μαλαισία.

 

Ο Ιταλός φαίνεται έτοιμος να συμμετάσχει στον πρώτο του αγώνα μετά το Silverstone. Στις κατατακτήριες ήταν 6ος, παρά το ότι χτες στο βρεγμένο (ΕΔ2) δεν μπήκε στην πίστα.

 

«Το πλήρωσα που έχασα τη χτεσινή περίοδο. Δεν ήταν εύκολο να βρω καλή αίσθηση στο βρεγμένο. Παρά ταύτα είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Η 2η σειρά είναι καλή μετά από ένα μήνα απουσίας».

 

«Μετά το τέλος των ΕΔ4 αλλάξαμε εντελώς το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, αλλά ήταν προς τη λάθος κατεύθυνση. Μαζέψαμε όμως περισσότερες πληροφορίες και θα βελτιωθούμε».

 

«Ήταν και τα ελαστικά που δεν τα δοκιμάσαμε χτες και δεν ήξερα τι να περιμένω. Βγήκα με το μαλακό, αλλά μπορείς να το εκμεταλλευτείς μόνο για δυο γύρους».

 

«Το σκληρό το είχα δοκιμάσει στις ΕΔ4 και γλίστραγα πολύ. Το καταλάβαμε αργά ότι το ελαστικό έρχεται στα καλά του μετά από 4-5 γύρους».

 

«Από φυσικής κατάστασης, νόμιζα ότι θα ήμουν χειρότερα. Δεν έχω κάνει ενέσεις ούτε χτες ούτε σήμερα. Ο πόνος υπάρχει και δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω».

 

«Στον αγώνα θα κάνω ένεση για τον πόνο και νομίζω ότι θα καταφέρω να διαχειριστώ την κατάσταση».

 

Όσο για τον ανταγωνισμό; «Κανείς δεν ξέρει τις δυνατότητές του ή των αντιπάλων του. Δεν έχουμε κάνει αρκετούς συνεχόμενους γύρους. Θα προτιμούσα στεγνό αγώνα».

 

«Στο στεγνό θα μπορούμε να διεκδικήσουμε μια θέση μεταξύ της 4ης και της 6ης. Αν βελτιωθούμε και λίγο ακόμα, τότε μπορούμε ακόμα και το βάθρο».

 

Η πίστα της Sepang είναι από τις πιο απαιτητικές στα φρένα, με τον Iannone να σχολιάζει σχετικά:

 

«Τα ατσαλένια ζεσταίνονται γρήγορα και μετά από μερικούς γύρους είναι δύσκολο να επιβραδύνεις. Δεν μπορούμε να βάλουμε και τα carbon, καθώς δεν δουλεύουν αν βραχούν».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είμαι ανταγωνιστικός

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Qatar: Η Pole στον Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα