• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Qatar: Η Pole στον Rea!
Κατάφερε να σταματήσει την επίθεση του Hayden!
Νέα 29/10/2016 - 19:09

Ο Jonathan Rea κατάφερε να βάλει φρένο στην επέλαση ενός εντυπωσιακού Nicky Hayden και να πάρει αυτός την τελευταία pole του 2016!

 

Ο οδηγός της Kawasaki χρειάζεται μόνο δυο βαθμούς για να εξασφαλίσει τον Τίτλο και όπως φαίνεται, δεν θα ακολουθήσει σε καμμία περίπτωση μια συντηρητική προσέγγιση στον αγώνα.

 

Ο Rea ήταν πολύ δυνατός κι εξασφάλισε την pole position κάνοντας τον ταχύτερο γύρο που έγινε ποτέ στην πίστα Losail από αναβάτη SBK!

 

Στην αρχή ήταν ο Hayden αυτός που πήρε την προσωρινή pole position, κάνοντας με την Honda του 1:56.561.

 

Ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για να κρατήσει πίσω του τον δεύτερο, ενώ ο Chaz Davies ήταν αυτός που συμπλήρωνε την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Ο Βρετανός της Ducati έδειξε και πάλι ότι είναι σε καταπληκτική κατάσταση, προερχόμενος από τέσσερεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

 

Τελικά όμως ο τελευταίος γύρος του Rea και το 1:56.356 του Βρετανού ήταν αρκετό για να του δώσει την pole position και να αφήσει δυο δέκατα πίσω του τον Hayden.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Sylvain Guintoli της Pata Yamaha, μπροστά από τον Tom Sykes της Kawasaki.

 

Για τον Sykes ήταν μια απρόσμενα δύσκολη διαδικασία Superpole, έχοντας αντιμετωπίσει χτες αρκετά προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα του.

 

Μάλιστα τελείωσε την ημέρα με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον ομόσταυλό του, τον Rea.

 

Ο Alex Lowes της Yamaha έκλεισε τη δεύτερη σειρά, κάνοντας χρόνο καλύτερο από αυτόν του Xavi Fores της Barni Ducati για μόλις τέσσερα χιλιοστά του δευτερολέπτου!

 

Ο Savadori της Aprilia θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά, μαζί με τον Fores και μπροστά από την Honda του Michael Van der Mark.

 

Καλός ήταν ο Jordi Torres πάνω στην BMW του, εξασφαλίζοντας τη δέκατη θέση, ενώ οι Davide Giugliano και Leon Camier έκλεισαν την 12αδα των αναβατών που ήταν στην SP2.

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Τώρα ξέρω

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα είναι ωραία μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα