• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LIVIO SUPPO: "Απογοητευτικά τα αποτελέσματα του Hayden."
O επικεφαλής της Ducati σχολιάζει τις επιδόσεις του Αμερικάνου.
Νέα 29/08/2009 - 08:34

Η Ducati βρίσκεται σε δύσκολη θέση και το γνωρίζει. Το μέγεθος της κρίσης έχει αποδειχτεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες, όταν οι Ιταλοί, με απεγνωσμένες κινήσεις προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την παρουσία ενός κορυφαίου αναβάτη στην ομάδα τους.

 

Αρχικά, προσέγγισαν τον Jorge Lorenzo, με μια μυθική χρηματική προσφορά. Όταν αυτός ανανέωσε με την Yamaha, στράφηκαν στον Dani Pedrosa και τον Loris Capirossi, προσπαθώντας να εντάξουν κάποιον από αυτούς στο δυναμικό της ομάδας. Ο επικεφαλής της Ducati, Livio Suppo παραδέχτηκε το γεγονός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Γερμανικό website, Motorsport-Total.com. "Όταν απουσιάζει ο Casey δεν έχουμε αναβάτη να διεκδικεί τη νίκη", δήλωσε ο Ιταλός. "Ο αναβάτης κάνει τεράστια διαφορά. Είναι εκπληκτικό ότι ο Valentino, ο Jorge, ο Dani και ο Casey είναι τόσο γρηγορότεροι από τους υπόλοιπους αναβάτες." 

 

Ο Suppo επίσης πρόσθεσε ότι νιώθει η παρουσία του Hayden δεν είναι η λύση στα προβλήματά τους: "Τα αποτελέσματα του Nicky είναι απογοητευτικά, και σίγουρα κάτω από τις προσδοκίες που είχαμε για αυτόν. Παρόλα αυτά, δείχνει να βελτιώνεται. Ήταν έκτος στο Brno, μια καλή επίδοση ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι σχεδόν αγγίξαμε το βάθρο. Τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουμε στην Indianapolis, όπου πέρσι πήγαμε αρκετά καλά."Σχετικά με την επιλογή ανανέωσης που έχει η Ducati για το συμβόλαιο του Hayden, o Suppo δήλωσε: "Δεν έχω να πω κάτι προς το παρόν. Όχι επειδή δε θέλω, αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

CAPIROSSI: "Καλό το καινούριο πλαίσιο."

« Προηγούμενο άρθρο

INDY live: O Pedrosa πρώτος στη βροχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα