• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CAPIROSSI: "Καλό το καινούριο πλαίσιο."
Ικανοποιημένος ο Ιταλός, παρά την πτώση του στις ελεύθερες δοκιμές.
Νέα 29/08/2009 - 09:19

Ο Loris Capirossi δοκίμασε το νέο πλαίσιο της Suzuki, σε βρεγμένες συνθήκες, στα δοκιμαστικά της Παρασκευής στην Indianapolis. Μάλιστα, έκανε τον έβδομο ταχύτερο χρόνο, παρά την πτώση που σημείωσε στο τέλος της διαδικασίας.

 

Ο μικρόσωμος Ιταλός, συνήθως προβληματίζεται στη βροχή, εξ αιτίας του μικρού σωματικού του βάρους, αλλά γενικά φάνηκε να έχει την ταχύτητα, σε αυτές τις περίεργες συνθήκες. "Ήταν μια αρκετά καλή μέρα, γιατί δοκιμάσαμε το νέο πλαίσιο στο βρεγμένο, και η αντίδραση ήταν αμέσως θετική. Στο τέλος έπεσα, αλλά χωρίς δυσάρεστες συνέπειες. Νιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα, και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Για το υπόλοιπο σαββατοκύριακο θέλω καλό καιρό, γιατί η οδήγηση σε βροχή δε μου αρέσει, και γιατί θα είναι καλύτερα για όλη την ομάδα, να δουλέψει με τη μοτοσυκλέτα σε στεγνό οδόστρωμα", δήλωσε ο Ιταλός.

 

Ο team mate του Capirossi, Chris Vermeulen, που θα αντικατασταθεί του χρόνου από τον Alvaro Bautista, συνήθως είναι γρήγορος στη βροχή, εχτές όμως δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από τη δωδέκατη θέση, τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον Dani Pedrosa και 1.5 πίσω από τον Ιταλό. "Δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό στην αρχή, αλλά η ρύθμιση απλά δε δούλευε. Ξαναμπήκα μέσα για να τη διορθώσω, αλλά είχα χάσει πού χρόνο. Στο πιο βρεγμένο κομμάτι η μοτοσυκλέτα δούλευε καλά, και οι χρόνοι μου σε αυτές τις συνθήκες ήταν ικανοποιητικοί. Στο τέλος κάναμε κάποιες σωστές ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορούσα να κάνω έναν καθαρό γύρο, ώστε να βελτιώσω τον προσωπικό μου χρόνο. Νιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, και πιστεύω πως αύριο θα είμαι ταχύτερο, ελπίζω σε στεγνές συνθήκες", δήλωσε Αυστραλός.

 

Ο μόνος κατασκευαστής που δεν έχει ανέβει στο βάθρο φέτος είναι η Suzuki, που χρειάζεται άμεσες βελτιώσεις για να αφήσει μια θετική τελευταία εντύπωση. "Μετά από επιτυχημένες δοκιμές στο Brno, με κάποια καινούρια εξαρτήματα, ήταν καλό που το πακέτο μας δοκιμάστηκε σε τελείως διαφορετικές συνθήκες, όπως οι σημερινές. Ο Loris δυσκολευόταν όλη τη χρονιά στη βροχή, αλλά σήμερα σήμερα έδειξε γρήγορος, σε δύσκολες συνθήκες. Ήταν τυχερός που δε χτύπησε στην πτώση που σημείωσε, και πιστεύω πως αύριο θα είναι ακόμα ταχύτερος", δήλωσε ο manager της ομάδας, Paul Denning.

 

"Συνήθως ο Chris βρίσκεται μπροστά όταν βρέχει, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη σήμερα. Έγιναν αρκετές βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα του, και πιστεύουμε ότι αν την Κυριακή αγωνιστούμε σε παρόμοιες συνθήκες, θα είναι ανταγωνιστικός. Οι οπαδοί στην Indianapolis αξίζουν κάτι καλύτερο από το να κάθονται στη βροχή και να περιμένουν πότε θα βγει ο ήλιος, για να μπορέσουν οι μοτοσυκλέτες να οδηγηθούν γρήγορα", σχολίασε ο Denning.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: Άρπαξε την ευκαιρία.

« Προηγούμενο άρθρο

LIVIO SUPPO: "Απογοητευτικά τα αποτελέσματα του Hayden."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα