• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Άρπαξε την ευκαιρία.
Ο Αμερικάνος έχει καλό ρυθμό στην πίστα της πατρίδας του.
Νέα 29/08/2009 - 09:46

Οι βρεγμένες συνθήκες των χθεσινών δοκιμαστικών, έδωσαν την ευκαιρία στον τοπικό ήρωα Nicky Hayden την ευκαιρία που ήθελε για να διακριθεί. Ο αναβάτης της Ducati ήταν 0.155 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον πρώην ομόσταβλό του στην ομάδα της Repsol Honda, Dani Pedrosa, στο τελευταίο γύρο που πραγματοποίησε.

 

"Είναι ευχάριστο να βρίσκομαι και πάλι κοντά στην κορυφή. Η μοτοσυκλέτα είχε καλή αίσθηση από την αρχή. Αφού δοκιμάσαμε κάποιες ρυθμίσεις που δε δούλεψαν, επιστρέψαμε στις αρχικές και συνεχίσαμε με επιτυχία. Οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, επειδή υπήρχαν σημεία με λιμνάζοντα νερά, και άλλα όπου η πρόσφυση ήταν εκπληκτική. Έπρεπε να είναι κανείς πολύ προσεκτικός", δήλωσε ο Αμερικάνος.

 

"Στους τελευταίους γύρους έκανα την κίνησή μου γιατί ένιωθα ότι μπορούσα να βρεθώ στην κορυφή, περισσότερο από ότι σε κάθε άλλο φετινό session δοκιμαστικών." Παρόλα αυτά ο Hayden τόνισε ότι με τον καιρό να βελτιώνεται, μπορεί οι επιδόσεις του να μην είναι τόσο ανταγωνιστικές: "Το Indy με βολεύει πολύ όταν βρέχει. Πέρσι επίσης ήμουν γρήγορος σε παρόμοιες συνθήκες. Παρόλα αυτά, αν είναι να κάνω μια καλή επίδοση, δε με νοιάζει κι αν χιονίζει" δήλωσε αστειευόμενος.

 

"Η δουλειά μου παίζεται εδώ. Πρέπει λοιπόν να είμαι γρήγορος την Κυριακή. Κανείς δε θα θυμάται τί συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής", ολοκλήρωσε ο Hayden.

Hayden 2
Hayden 2

Επόμενο άρθρο »

Το όνειρο των Ιταλών και η... περιέργεια του ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

CAPIROSSI: "Καλό το καινούριο πλαίσιο."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα