• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το όνειρο των Ιταλών και η... περιέργεια του ROSSI
«Πάντα είχα την περιέργεια να διαπιστώσω πως είναι να οδηγείς την Ducati...», λέει ο Doctor.
Νέα 29/08/2009 - 14:44
Οι Ιταλοί ονειρεύονται να δουν κάποια στιγμή τον Valentino Rossi να οδηγεί για την Ducati.

Αυτό το σενάριο φαντάζει ονειρικό και από τη στιγμή που ο Doctor αποδεδειγμένα γουστάρει τα δύσκολα και είναι λάτρης των προκλήσεων, η φαντασία οργιάζει.

Πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στη Yamaha, o Ιταλός οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε επισκεφθεί το εργοστάσιο της Ducati και είχε συζητήσει με τους ανθρώπους της εταιρίας χωρίς όμως να βρεθεί σημείο επαφής.

Στο περιθώριο του αγώνα της Indianapolis οι δημοσιογράφοι ρώτησαν και πάλι τον Rossi για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αγωνιστεί με το ιταλικό team.

«Πάντα είχα την περιέργεια να διαπιστώσω πως είναι να οδηγείς την Ducati. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω αν θα κατάφερνα να την οδηγήσω όπως θα ήθελα εγώ και φυσικά αν θα ήμουν ανταγωνιστικός», είπε ο 31χρονος αναβάτης που αμέσως όμως έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση του και να ξεκαθαρίσει πως «...είμαι πολύ καλά στη Yamaha. Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον και μια ατμόσφαιρα που μου αρέσει. Συνεργάζομαι με τους ανθρώπους που θέλω εγώ, έχω τη δική μου ομάδα ανθρώπων με τους οποίους δουλεύουμε μαζί εδώ και μια δεκαετία και δεν ξέρω αν θα ήταν εφικτό να τους πάρω μαζί μου στη Ducati».

Ο Ιταλός μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον ingegnere Preziosi τον οποίο χαρακτήρισε φαινόμενο και είπε πως θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του: «Τρέφω τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του Filippo Preziosi που κατά τη γνώμη μου είναι ένα φαινόμενο. Θα ήταν πολύ ωραία να δουλεύαμε μαζί αν και πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο».

Επόμενο άρθρο »

INDIANAPOLIS: Πρώτος ο Smith στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: Άρπαξε την ευκαιρία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα