• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Forward Racing: Η παρουσίαση
Στο Μιλάνο Baldassarri, Marini & Koerner
Νέα 09/02/2017 - 00:46

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Στο “The Room” έναν ωραίο χώρο στο Μιλάνο, έγινε η παρουσίαση της ομάδας της Moto2 Forward Racing Team, που με οδηγούς τους Lorenzo Baldassarri & Luca Marini, θα προσπαθήσει να πάρει τον Τίτλο στη μεσαία κατηγορία!

Ο Giovanni Cuzari, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, έτρεχε σε αγώνες Ράλι μαζί με τον Graziano Rossi, τον πατέρα του Valentino, ο οποίος τον μύησε στα μυστικά των αγώνων μοτοσυκλέτας. Το 2009 με την έξοδο της Kawasaki από το MotoGP, o Cuzari βρήκε την ευκαιρία, πήρε την υποδομή των Ιαπώνων και γεννήθηκε η Forward Racing Team. Από την Moto2 το '10 & '11, ήρθε η ώρα της μεγάλης κατηγορίας το 2012. Το 2014 με τον Aleix Espargaro η ομάδα κέρδισε την κατηγορία ΟΡΕΝ, ενώ το 2016 αγωνίστηκε μόνο στην κατηγορία Moto2 με τους ίδιους οδηγούς που θα έχει και φέτος. Η μεγάλη αλλαγή είναι στο ότι το ρόλο του Team Manager αναλαμβάνει μια γυναίκα, η δυναμική Milena Koerner!

Στη μέση η νέα  Team Manager Milena Koerner!
Στη μέση η νέα Team Manager Milena Koerner!

H Koerner ήταν στην ομάδα και στο ξεκίνημά της, αλλά μετά βρέθηκε για 5 χρόνια στην ομάδα της Tech3 MotoGP, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία, ώστε τώρα να γίνει η πρώτη γυναίκα team Manager στην ιστορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Ο Lorenzo Baldassarri, σε ερώτηση του απεσταλμένου μας, είπε ότι θεωρεί ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για τους οδηγούς με μια γυναίκα επικεφαλής! Όταν μετά από λίγο το έμαθε η Team Manager, κούνησε το κεφάλι της και είπε: “έτσι είπε...” Μάλλον το νούμερο ένα της ομάδας θα έχει δύσκολη δουλειά τις επόμενες μέρες! Ο “Balda” τώρα που έφυγαν μερικά από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον Τίτλο, μετά και την επιβλητική του νίκη πέρυσι στο Misano. “O Tom Luthi, o Franco Morbidelli και μερικοί ακόμη” είναι κατά τη γνώμη του 20χρονου Ιταλού οι μεγάλοι του αντίπαλοι. “Έχω ετοιμαστεί πολύ καλά το χειμώνα, στο Ράντσο και με τη βοήθεια του Valentino Rossi, μαζί με τα άλλα παιδιά της Ακαδημίας VR46. Δουλέψαμε στον τομέα των ενδιάμεσων συνθηκών, που ήταν το αδύνατό μου σημείο πέρυσι. Η πρόπόνηση εκεί βοηθάει πάρα πολύ”, μας είπε. “Το όνειρό μου είναι να πάω κάποια στιγμή στο MotoGP. Ποιος δεν το ονειρεύεται από τη στιγμή που ξεκινάει αγώνες; Αλλά δεν βιάζομαι, άλλωστε τα συμβόλαια των περισσότερων οδηγών είναι για τα επόμενα δύο χρόνια στη μεγάλη κατηγορία”, συμπλήρωσε. “Η Kalex μας έχει μερικά νέα πράγματα, κυρίως σε ανάρτηση και φρένα και στις δοκιμές θα δούμε τι βελτιώσεις θα κάνουμε. Επίσης πρέπει να δούμε πως θα πάνε και οι Suter & KTM που φέτος θα προσπαθήσουν για κάτι καλό”, είπε, μιλώντας με αυτοπεποίθηση και ωριμότητα.

Στη μέση οι δύο οδηγοί της ομάδας
Στη μέση οι δύο οδηγοί της ομάδας

Από την πλευρά του ο Luca Marini που τον Αύγουστο θα συ πληρώσει τα 20 του χρόνια, φάνηκε έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση. “Θέλω να είμαι σταθερά στη δεκάδα και αν τα καταφέρω σε κάποιον αγώνα να ανεβώ στο βάθρο, θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Έχω δουλέψει πολύ, ξέρω ότι χρειάζομαι ακόμη πολύ δουλειά, αλλά πιστεύω ότι έμαθα πολλά πέρυσι και τώρα είμαι έτοιμος για μια καλή σεζόν”, είπε ο ετεροθαλής αδελφός του Rossi. H Stefania, η μητέρα τους ήταν εκεί αισιόδοξη, αλλά και όπως πάντα ανήσυχη!

Στη μέση ο Giovanni Cuzari
Στη μέση ο Giovanni Cuzari

Η Milena Koerner θα ενορχηστρώσει την όλη προσπάθεια, σίγουρη για τον εαυτό της, ενώ και εμείς γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό της, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει στο δύσκολο ρόλο της και ότι τελικά η ομάδα Forward Racing Team θα πετύχει όλους τους στόχους της.

 

Lorenzo Baldassarri
Lorenzo Baldassarri
Luca Marini
Luca Marini
Ο απεσταλμένος μας με την "Μάμα Στεφάνια"
Ο απεσταλμένος μας με την "Μάμα Στεφάνια"

Επόμενο άρθρο »

O Van der Mark έχει χάρισμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η Suzuki στην Sepang!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα