• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Van der Mark έχει χάρισμα!
Ο Lowes είναι φυσικό ταλέντο, αλλά...
Νέα 09/02/2017 - 10:18

Ο Andrea Dosoli της Yamaha θεωρεί ότι πολλά από τα ερωτήματα που είχαν οι μπλε, απαντήθηκαν στα πρόσφατα τεστ σε Jerez και Portimao.

 

Επομένως, η νέα R1 που θα δούμε σε λίγες μέρες στις δοκιμές του Phillip Island, θα πρέπει να είναι πιο γρήγορη και πιο ανταγωνιστική.

 

Μετά από ένα χρόνο συλλογής εμπειριών, οι μπλε θέλουν αποτελέσματα όπως επίσης και να μειωθεί η ψαλίδα με τις ισχυρές Καwasaki και Ducati.

 

«Από το 2016 έχουμε κάνει βήματα εμπρός και ενισχύσαμε το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας. Θα έχουμε πιο πολλούς ανθρώπους στην πίστα».

 

«Βελτιώσαμε την πρόσφυση και την επιτάχυνση στη νέα μας μοτοσυκλέτα. Δουλέψαμε στη ροπή και στις ρυθμίσεις, διότι στο παρελθόν χάναμε στις αργές στροφές».

 

«Μέχρι στιγμής όλη μας η δουλειά είναι στραμμένη στην απόδοση στον αγώνα κι έτσι δουλέψαμε πολύ με φθαρμένα ελαστικά, χωρίς να κοιτάμε το χρονόμετρο».

 

«Δεν νομίζω ότι χάνουμε κάπου συγκεκριμένα. Ίσως πρέπει να κοιτάξουμε κάποιες λεπτομέρειες στις ρυθμίσεις».

 

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε φέτος το βάθρο, αλλά σίγουρα έχουμε τις βάσεις για να το πετύχουμε. Πέρυσι θέλαμε την πεντάδα, ή την εξάδα, αλλά είχαμε πολλούς τραυματισμούς».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δίδυμο της ομάδας του για το 2017.

 

«Ο Michael έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό του και ξέρει τι χρειάζεται να γίνει για να είναι ανταγωνιστικός. Πιστεύω ότι μπορεί να είναι στους πρώτους».

 

«Ο Lowes έχει αλλάξει τη μέθοδο που δουλεύει. Είναι φυσικό ταλέντο, αλλά θέλει βοήθεια για να εξελιχθεί».

 

«Στους κατασκευαστές, πιστεύω ότι φαβορί είναι η Kawasaki, μετά η Ducati και μετά νομίζω εμείς. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους παρενοχλήσουμε».

 

«Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κυνηγάμε την Honda, αλλά να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τους πρώτους. Μ’ αυτούς πρέπει να συγκρίνεσαι».

 

Τέλος, είπε τη γνώμη του για το τι πρέπει να γίνει ώστε τα SBK-Motul να προσελκύσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το κοινό.

 

«Χρειάζεται να γίνουν μεγάλες αλλαγές. Ίσως να πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βρεθεί ένας χαρισματικός αναβάτης».

 

«Ο Michael έχει τα χαρακτηριστικά για να γίνει αυτός, αλλά πιστεύω ότι και ο Alex μπορεί».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το πραγματικό τεστ;

« Προηγούμενο άρθρο

Forward Racing: Η παρουσίαση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα