• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Test Valencia: Ημ. 1
Ο Bendsneyder νικά τους Ιταλούς!
Νέα 09/02/2017 - 14:29

Η πρώτη ημέρα δοκιμών της μικρής κατηγορίας για το 2017, ολοκληρώθηκε χτες στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia.

 

Ο καιρός στέρησε τη δυνατότητα από τους αναβάτες να συμπληρώσουν αρκετά χιλιόμετρα, λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

 

Το παρών στην πίστα έδωσαν και μερικές ομάδες της Moto2, ωστόσο ήταν οι οδηγοί της Moto3 που επηρεάστηκαν περισσότερο από τον αέρα.

 

Επίσημοι χρόνοι δεν δόθηκαν, καθώς οι δοκιμές είναι ιδιωτικές, ωστόσο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Κι αυτό διότι εκεί βρέθηκε ο Romano Fenati με τη νέα του ομάδα, η SIC58 Squadra Corse προς τιμή του Simoncelli και άλλα δυνατά ονόματα της κατηγορίας.

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Bo Bendsneyder της Red Bull KTM, επικρατώντας των Ιταλών Niccolo Antonelli και Fabio Di Giannantonio.

 

Ο Bendsneyder έκανε χρόνο στο 1:41,249 με τον Antonelli να είναι στο 1:41,888. Οι δυο τους έκαναν τους περισσότερους γύρους - πάνω από 30 - και ήταν οι μόνοι κάτω από το 1:42.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο νέος ομόσταυλος του Diggia (1:42,564) στην ομάδα του Gresini, ο Ισπανός Jorge Martin.

 

Η πρώτη φετινή παρουσία του Romano Fenati δεν ήταν η ιδανική - εν πολλοίς λόγω του καιρού - με την απόδοση του Ιταλού άσου να είναι σε μέτρια επίπεδα. Ο χρόνος του ήταν στο 1:43,618.

 

Πάντως κατάφερε να είναι μπροστά από τον νέο του ομόσταυλο, τον Jules Danilo.

 

Ελάχιστο χρόνο στην πίστα πέρασε το δίδυμο της ομάδας της Estrella Galicia, χωρίς να έχουμε καθόλου χρόνους για τους Bastianini και Aron Canet.

 

Στη δουλειά ρίχτηκε και ο John McPhee, με τη νέα του ομάδα.

 

Ο Σκωτσέζος επέστρεψε στις προπονήσεις μόλις πριν από μερικές ημέρες, καθώς ταλαιπωρούνταν ακόμα από τον τραυματισμό του στο Phillip Island πέρυσι.

 

Το παρών στην πίστα έδωσε και η Πρωταθλήτρια ομάδα για το 2015, η Leopard Racing που μετά την μέτρια παρουσία της με την KTM, επιστρέφει σε μοτοσυκλέτα της Honda.

 

Οι Joan Mir και Livio Loi εκμεταλλεύτηκαν κυρίως το απόγευμα, με τον δεύτερο πάντως να μην αποφεύγει μια πτώση, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

 

Πέρα από τους παραπάνω, στην Ισπανική πίστα ήταν και οι Juanfran Guevara και Gabriel Rodrigo της RBA Racing.

 

Μαζί τους οι Kaito Toba και Nakarin Atiratphuvapat της Honda Team Asia και οι Tony Arbolino και Tatsuki Suzuki της SIC58 Squadra Corse.

 

Μεγάλη απούσα ήταν η ομάδα του Valentino Rossi, SKY VR46, η οποία ωστόσο προετοιμάζεται για τη σημερινή της παρουσίαση στην Ιταλία.

Επόμενο άρθρο »

Marini: Τι έμαθα από τον Valentino;

« Προηγούμενο άρθρο

Baldassarri: Είμαι έτοιμος για Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα