• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Baldassarri: Είμαι έτοιμος για Τίτλο!
Είμαι στα φαβορί και πρέπει να διαχειριστώ την πίεση
Νέα 09/02/2017 - 12:49

Η παρουσίαση της Forward Racing ολοκληρώθηκε χτες στο Μιλάνο, εκεί που το site μας είχε τον δικό του απεσταλμένο, τον Διευθυντή του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρη Διατσίδη.

 

Με την μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος να έχει αποδυναμωθεί αρκετά, ο Lorenzo Baldassarri είναι ένα όνομα που πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του.

 

Ο Ιταλός άσος το γνωρίζει και δεν θέλει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για το 2017 κι έδειξε σίγουρος για τον εαυτό του.

 

Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Alessio Salucci, ο γνωστός Uccio που είναι και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Rossi.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι τόσο ο Luca Marini, ο ετεροθαλής αδελφός του Valentino, όσο και ο Baldassarri είναι οδηγοί της Ακαδημίας, με την οποία έχει συνεργασία η Forward Racing.

 

«Στόχος μας είναι ο Τίτλος», δήλωνε απερίφραστα χτες ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Giovanni Cuzari, με τον Uccio να προσθέτει: «Περιμένουμε κάτι καλό απ’ αυτόν».

 

Και ο Baldassarri δεν θέλει να τους απογοητεύσει: «Ναι, αυτός είναι ο στόχος μας  και είμαι έτοιμος να τον υποστηρίξω και πρέπει να διαχειριστώ την πίεση. Στο κάτω-κάτω όλοι νοιώθουν πίεση».

 

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαι σταθερός, διότι πέρυσι είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είμαι συχνά στην τριάδα».

 

«Η δύναμη της ομάδας μας είναι ότι είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια. Είναι όλοι επαγγελματίες, αλλά είναι και άνθρωποι που μπορείς να χαλαρώσεις μαζί τους και να γελάσεις. Βοηθά στο να φεύγει η πίεση».

 

Οι μεγαλύτεροί του αντίπαλοι τη φετινή σεζόν, όπως τους κατονόμασε ο ίδιος, είναι ο Luthi, o Morbidelli και ο Nakasuga. Αν τους κερδίσει κι έρθει ο Τίτλος ακολουθεί το MotoGP;

 

«Πάντα αυτό σκέφτομαι, από τότε που ήμουν μικρός», λέει γελώντας. «Θα κάνω τα πάντα για να βρεθώ εκεί. Δεν θέλω όμως να βιαστώ. Φυσικά αν μου έλεγαν να δοκιμάσω, θα το έκανα αύριο κιόλας».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Test Valencia: Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Test Valencia: Ημ. 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα