• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Test Valencia: Ημ. 2
Πρώτος και μόνος στο 1:35 ο Oliveira!
Νέα 10/02/2017 - 09:53

Δυνατά συνέχισε και τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Valencia ο Miguel Oliveira, με τον Πορτογάλο άσο να παίρνει - όπως και την Τετάρτη - την 1η θέση.

 

Ο άσος της Red Bull KTM κατάφερε να σπάσει - μόνο αυτός - το φράγμα του 1:36 στις ιδιωτικές δοκιμές που ολοκληρώθηκαν χτες.

 

Ο καλύτερός του χρόνος ήταν στο 1:35.887 και άφησε στη δεύτερη θέση για περίπου δυο δέκατα τον «δουλευταρά» Fabio Quartararo.

 

Ο νεαρός νεοφερμένος στην κατηγορία - στην ομάδα της Paginas Amarillas - έκανε όπως και την Τετάρτη τους περισσότερους γύρους απ’ όλους.

 

Ο Γάλλος συνεχίζει να εκμεταλλεύεται το μέγιστο δυνατό χρόνο στις δοκιμές. Χτες έκανε πάνω από 100 γύρους στην πίστα, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στους χρόνους.

 

Ο καλύτερός του χρόνος ήταν στο 1:36,057. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ομόσταυλός του, ο Edgar Pons, έκανε λίγο πάνω από τους μισούς γύρους σε σχέση με τον Fabio.

 

Ο Marcel Schrotter ήταν άλλα δυο δέκατα πίσω από τον Quartararo, με χρόνο στο 1:36,260 με τον Γερμανό να κάνει αρκετούς γύρους πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα (Suter).

 

Ο Ricky Cardus ήταν και πάλι στη θέση του τραυματία Brad Binder.

 

Ο Ν. Αφρικανός άσος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 πέρυσι, μπήκε για δεύτερη φορά στο χειρουργείο μετά τον τραυματισμό του πέρυσι τον Νοέμβριο.

 

Ο Binder θα αναρρώσει και ο ίδιος ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο τεστ.

 

Τέλος, στην πίστα βρέθηκε και ο Jorge Navarro - επίσης νεοφερμένος στην Moto2 με την ομάδα του Gresini - ο οποίος όμως έκανε προπόνηση με την R6 του.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Χάρη στο Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματισμός για Diggia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα