• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Migno: Διψάω για συγκινήσεις!
Θέλω να διεκδικήσω βάθρα και νίκες
Νέα 10/02/2017 - 17:14

Ο Andrea Migno θεωρείται η «ψυχή» της ομάδας του Valentino Rossi στην Moto3 κι ένας αναβάτης-πρότυπο για τους υπόλοιπους στην Ακαδημία του Vale.

 

Στην τρίτη του σεζόν στην μικρή κατηγορία, είναι έτοιμος για τις προκλήσεις: «Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, είμαι ικανοποιημένος που θεωρούμαι παράδειγμα από τους συναθλητές μου».

 

«Όλο το χειμώνα πέρασα πολλές ώρες στο γυμναστήριο και βελτιώθηκα και δυνάμωσα πολύ τόσο στο σώμα, όσο και στο πνεύμα».

 

Στη χτεσινή παρουσίαση δεν παρουσιάστηκαν μόνο τα χρώματα της ομάδας, αλλά και τα προσωπικά χρώματα που επέλεξε ο κάθε αναβάτης της για να ξεχωρίζει.

 

Ο Migno επέλεξε το πορτοκαλί, το οποίο αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό την συγκίνηση και τη δίψα. Δίψα για συγκινήσεις δηλαδή!

 

«Πάντα μου άρεσε το πορτοκαλί. Ναι, διψάω για συγκινήσεις! Το να έχω πολλές το 2017 είναι ένας από τους στόχους μου, μαζί φυσικά με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

 

Έχοντας δίπλα του έναν αναβάτη του κύρους του Valentino Rossi, μόνο κέρδος είναι για τον οποιονδήποτε νεαρό οδηγό. Οι συμβουλές του προς τον Migno;

 

«Κρατάω αυτά που μου έχει πει από πέρυσι. Πρέπει να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαι πάντα δυνατός και συγκεντρωμένος σε κάθε GP».

 

«Θέλω να είμαι 100% σταθερός σε κάθε αγώνα και θεωρώ ότι με αυτή τη νοοτροπία θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

 

Οι φετινοί του αντίπαλοι ποιοί θα είναι; «Δεν θα έχω μόνο έναν, αλλά αρκετούς: τον Bastianini, τον Mir, τον Bulega κι άλλους».

 

Σε ποιο κομμάτι του αγώνα θα πρέπει να βελτιωθεί; «Σε όλα, από την αρχή μέχρι το τέλος! Το φινάλε είναι το πιο δύσκολα διαχειρίσιμο».

 

«Θα προσπαθήσω να είμαι πιο δυνατός και πιο σταθερός, γιατί στο τέλος είναι που μπορείς να κάνεις κίνηση για τη νίκη ή ένα βάθρο».

 

Πέρυσι οι αναβάτες της SKY VR46 ήταν οι τρεις. Φέτος όμως, με την ομάδα να κάνει το βήμα και στην Moto2, μένουν δυο. Η γνώμη του Migno είναι ότι:

 

«Μάλλον το σχήμα με τους δυο είναι καλύτερο. Σου εγγυάται περισσότερη ηρεμία, διότι μπορείς να δουλέψεις καλύτερα και με περισσότερη γαλήνη».

 

«Πρέπει να πω όμως ότι δουλέψαμε καλά και πέρυσι. Ο αριθμός των αναβατών στο γκαράζ δεν καθορίζει και το τελικό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki Racing Team WSBK 2017

« Προηγούμενο άρθρο

Bulega: Ο Valentino;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα