• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήδη στo Philip Island
Οι Iannone και Rins
Νέα 13/02/2017 - 23:52

Οι Andrea Iannone και Alex Rins βρίσκονται ήδη στην Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα στην πίστα του Phillip Island.

 

Οι αναβάτες της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki ανέβηκαν νωρίτερα απ’ όλους στις μοτοσυκλέτες τους, ενόψει του δεύτερου τεστ που θα διεξαχθεί εκεί.

 

Βέβαια, οι πιο παρατηρητικοί θα είδατε ήδη ότι τόσο ο Iannone, όσο και ο Rins δεν είναι στις GSX-RR τους, αλλά σε δυο GSX-R!

 

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο άσοι της Suzuki Ecstar δοκίμασαν στην Αυστραλιανή πίστα την ολοκαίνουργια Suzuki GSX-R1000R.

Από τα 1000cc η νέα κορυφαία Suzuki αποδίδει 202 ίππους στις 13,200σ.α.λ. Για μόλις 203 kg, με όλα τα υγρά της. Η έκδοση R της GSX-R1000 που οδήγησαν οι Iannone και Rins είναι εφοδιασμένη με quick shifter και στα κατεβάσματα, με launch control για την εκκίνηση, με το Motion Track Traction Control System και το Motion Track ABS, τα οποία κοντρολάρει μια IMU (Inertial Measurement Unit), ενώ οι αναρτήσεις της είναι της Showa, η BFF για το μπροστινό πιρούνι και το πίσω αμορτισέρ BFRC.

 

Ο Andrea Iannone είπε:

 

“Αυτή η GSX-R1000R πραγματικά με εντυπωσίασε. Ο κινητήρας είναι πολύ δυνατός, αλλά η δύναμη είναι εύκολα διαχειρίσιμη, αλλά την ίδια στιγμή αρεκτά επιθετική για πιο ικανούς αναβάτες. Το κράτημα είναι εξαιρετικό. Πάλι η Suzuki αποδείχθηκε ικανή στο να φτιάχνει μοτοσυκλέτες που είναι ευκολοοδήγητες, με ομαλές αντιδράσεις και καλό κράτημα. Το πιο εντυπωσιακό είναι η ταχύτητα μέσα στη στροφή, στην πίστα! Μου θύμισε αυτά που βρήκαμε στην GSX-RR του MotoGP. Επίσης μου άρεσε το κιβώτιο ταχυτήτων. Το quick shifter είναι πολύ ομαλό και σου επιτρέπει να οδηγείς άνετα”.

 

Ο Alex Rins είπε:

 

“Tο κράτημα της GSX-R1000R είναι εντυπωσιακό. Είναι εύκολη στην οδήγηση, σου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη στο μπροστινό και επιτρέπει σε κάθε οδηγό να πιέσει ή απλά να διασκεδάσει. Ο κινητήρας είναι φοβερός. Γενικά οι αντιδράσεις της μοτοσυκλέτας είναι προβλέψιμες και αποτελεσματικές. Την αισθάνεσαι σαν αγωνιστική, πολύ σταθερή στο φρενάρισμα. Επίσης είναι εξαιρετική μέσα στη στροφή, ώστε πραγματικά μπορείς να ευχαριστηθείς τη χαρά της οδήγησης”.  

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Προσφορά Intramoto για αγωνιζόμενους ΠΠΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα