• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Πάνω από τα σύννεφα!
Με την απόδοσή του στο Qatar
Νέα 28/03/2017 - 17:49

Ενθουσιασμένος με την πρώτη του παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα ήταν ο Scott Redding, που κατάφερε να πάρει την 7η θέση στον Κυριακάτικο αγώνα.

 

Ο Βρετανός ήταν εντυπωσιακός την Παρασκευή, όταν και ανέβηκε στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους στις ΕΔ2.

 

Στη συνέχεια ήταν δυνατός στον αγώνα με ρυθμό που του επέτρεψε να τερματίσει με διαφορά κάτω από 10δ από την εργοστασιακή M1 του Vinales.

 

Ο Redding αγωνίζεται φέτος με την GP16, που - όπως είναι γνωστό - τα πάει πολύ καλά στην πίστα Losail του Qatar.

 

«Δεν ήταν εύκολο», παραδέχεται ο Βρετανός. «Στο ζέσταμα δεν ήμουν καλός με το μεσαίο, ενώ τις άλλες ημέρες τα πηγαίναμε καλά μ’ αυτό».

 

«Ήλπιζα οι περισσότεροι να πάνε με το μεσαίο, διότι δεν θα μπορούσα να είμαι με το μαλακό. Ήμουν σταθερός και καλός και η μεγαλύτερη βελτίωση ήταν ότι ήμασταν 9δ από τον πρώτο».

 

«Η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά, όχι τέλεια. Έχουμε κάποια πράγματα να κάνουμε για τη συνέχεια».

 

«Όμως ήταν ο πρώτος αγώνας. Ήμουν στον ίδιο χρόνο από την αρχή μέχρι το τέλος και είμαι στους εφτά ουρανούς με αυτό το επίτευγμα».

 

«Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι θα πετυχαίναμε κάτι τέτοιο. Αν δούμε από που ξεκινήσαμε και που φτάσαμε με τη μοτοσυκλέτα... πετάω πάνω από τα σύννεφα πραγματικά!»

 

Και η διαφορά του από την κορυφή θα ήταν ακόμα μικρότερη, αν στην αρχή ο Zarco δεν τον ανάγκαζε να κλείσει το γκάζι και να χάσει χρόνο.

 

«Αυτό που έκανε ήταν επικίνδυνο, ειδικά στο MotoGP και μου στοίχισε αρκετές θέσεις. Είχα κάνει καλή εκκίνηση και μετά έκλεισα το γκάζι».

 

«Είμαι όμως ικανοποιημένος. Πίεζα σε όλο τον αγώνα και ήμουν στο όριό μου. Φαίνεται και από τους χρόνους. Όταν με πέρασε ο Aleix δεν μπορούσα να κάνω κάτι».

Επόμενο άρθρο »

Εκτός στόχων η KTM

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati στην Jerez για δοκιμές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα