• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δεν ένοιωθα ασφαλής
Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές
Νέα 19/05/2017 - 22:45

Ο Jorge Lorenzo παραδέχεται ότι δεν ένοιωθε ασφαλής στο βρεγμένο Le Mans, στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές σήμερα Παρασκευή.

 

Ο Jorge, ο οποίος δυσκολεύεται αρκετά τα τελευταία χρόνια στο βρεγμένο ήταν 16ος το πρωί σε μια πίστα που στέγνωνε και 15ος στο τελείως βρεγμένο το απόγευμα.

 

Το πρωί είπε ότι ένοιωθε απίστευτα καλά, ωστόσο η έλλειψη εμπιστοσύνης στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας του στις ΕΔ2, του στοίχισε αρκετά.

 

«Αντίθετα συναισθήματα... το πρωί ένοιωθα καλύτερα από ποτέ στη βροχή! Δεν είχε τόσο νερό κι ένοιωθα απίστευτα καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

«Αποφασίσαμε να κρατήσουμε τις ίδιες ρυθμίσεις και το απόγευμα, αλλά με περισσότερο νερό το απόγευμα θέλαμε καλύτερη πρόσφυση στον πίσω τροχό».

 

«Δεν ένοιωθα ασφαλής, δεν είχα πρόσφυση πίσω. Έτσι ήμουν αργός. Έκανα πολλούς γύρους για να ζεστάνω το ελαστικό».

 

«Αν αύριο έχουμε τις ίδιες συνθήκες με σήμερα το απόγευμα, τότε σίγουρα θ’ αλλάξουμε ρυθμίσεις. Με λίγο νερό οι ρυθμίσεις μας ήταν καλές».

 

«Με τη λίγη ποσότητα νερού, οι χρόνοι μας ήταν κοντά στο στεγνό μ’ αυτές τις ρυθμίσεις κι αυτό σημαίνει ότι αυτή η μοτοσυκλέτα θα είναι πολύ καλή στο στεγνό αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Η θέση δεν είναι καλή

« Προηγούμενο άρθρο

Προκρίθηκε το παλιό ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα