• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ3
Bulega (KTM) μπροστά από 3 Mahindra
Νέα 20/05/2017 - 11:35

Μετά τις δυο πρώτες θέσεις των Honda χτες στις ΕΔ1 και ΕΔ2, ήταν η ώρα μιας ΚΤΜ να πάρει την πρώτη θέση σήμερα το πρωί, στις ΕΔ3.

 

Ο Nicolo Bulega πήρε την πρώτη θέση, με τον αναβάτη της ομάδας του Valentino Rossi να είναι εκπληκτικός στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Εκεί, ο Ιταλός άσος κατάφερε να βρει τρία δέκατα και να γράψει το 1:50,175 που του έδωσε την πρώτη θέση με διαφορά 0,249δ από τον δεύτερο.

 

Πίσω από τον Bulega ακολουθούν τρεις μοτοσυκλέτες της Mahindra! Οι ομόσταυλοι στην ομάδα του Aspar, Dall Porta και Arenas έκαναν εξαιρετική παρουσία και πήραν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

 

Εντυπωσιακός ήταν ο Manuel Pagliani που πήρε την τέταρτη θέση και κράτησε πίσω του την καλύτερη Honda σήμερα το πρωί, αυτή του Aron Canet.

 

Πίσω ακολουθούν οι ΚΤΜ των Niccolo Antonelli - που ήταν ο πρώτος που «έπεσε» στο 1:50 πολύ νωρίτερα από τους άλλους - και Danny Kent.

 

Ο Nakarin Atiratphuvapat ήταν η ευχάριστη έκπληξη μέσα στη δεκάδα, μπροστά από τον Marco Bezzecchi που δεν μπόρεσε όμως στα τελευταία λεπτά να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο χτεσινός πρώτος στις ΕΔ1, που αντιμετώπισε προβλήματα και ήταν τελευταίος στις ΕΔ2, ο Adam Norrodin, ήταν αυτός που έκλεισε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε ο Zarco με την Tech3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα