• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Η συνέντευξη τύπου
Ένας αγώνας θα κρίνει τα πάντα!
Νέα 09/11/2017 - 19:58

Η μάχη του Τίτλου ήταν αυτή που μονοπώλησε, όπως ήταν λογικό, το ενδιαφέρον όλων στη σημερινή συνέντευξη τύπου στην Valencia.

 

Πρωτοπόρος στη βαθμολογία, με διαφορά 21β από τον δεύτερο, ο Marc Marquez που ξεκίνησε να λέει:

 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν και τώρα ένας αγώνας θα κρίνει τα πάντα! Θα δούμε τι θα γίνει».

 

«Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το Σ/Κ όπως πάντα και να δώσουμε το 100% σε όλες τις περιόδους. Φυσικά όμως καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο αγώνα».

 

«Θα προσπαθήσω όμως να διασκεδάσω το πάρτυ που θα ξεκινήσει στις 14:00 (σ.σ. τοπική ώρα, 15:00 ώρα Ελλάδας) μπροστά στους φιλάθλους μου και σε μια πίστα που μ’ αρέσει».

 

Ο βασικός στόχος του Marquez είναι να μην κάνει το λάθος, να μην έχει κάποια πτώση στον αγώνα, καθώς και με νίκη του Dovi, του αρκεί μια 11η θέση για να πάρει τον Τίτλο.

 

«Το πιο σημαντικό είναι να τερματίσω τον αγώνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω μάχη για τον Τίτλο εδώ. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται».

 

«Θα πιέσω όπως πάντα κατά τη διάρκεια του Σ/Κ και μετά το ζέσταμα θα δούμε. Θα βγω έξω, θα προσπαθήσω να βρω την αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και να το διασκεδάσω».

 

Για τον Dovi τα πράγματα είναι πολύ απλά: πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και να δει τι θα κάνει ο μεγάλος του αντίπαλος.

 

«Δεν θα πίστευα ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση και κανείς απ’ όσους έβλεπαν τους αγώνες δεν θα το περίμενε. Γι’ αυτό και είμαι τόσο υπερήφανος για το τι έχουμε πετύχει».

 

«Από το Mugello και μετά είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Είχαμε μερικές καλές και κακές στιγμές, αλλά φτάσαμε στον τελευταίο αγώνα διεκδικώντας τον Τίτλο».

 

«Θα δούμε... 21β είναι μεγάλη διαφορά και είναι δύσκολο, αλλά παραμένει μια πιθανότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

«Θα πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα που και αυτό θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε γρήγοροι. Η στρατηγική μας είναι μια: να κερδίσουμε τον αγώνα».

 

«Δεν νοιώθω ιδιαίτερη πίεση διότι ξέρω τι έχουμε καταφέρει φέτος και είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματά μας μέχρι τώρα».

 

Από την άλλη, ο Jorge Lorenzo μπορεί να ψάχνει την πρώτη του νίκη με την Ducati, ωστόσο δήλωσε ότι θα βοηθήσει τον Dovi στη μάχη για τον Τίτλο.

 

«Αν είμαι στις μπροστά θέσεις θα κοιτάω και θα ελέγχω να δω πως είναι τα πράγματα».

 

Τις σκέψεις του για τη μάχη του Τίτλου έδωσε και ο Valentino Rossi:

 

«Ο Dovi έχει ένα μόνο πράγμα να κάνει, να προσπαθήσει να κερδίσει. Ο Marc από την άλλη μπορεί να ελέγξει την κατάσταση».

 

«Πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή και να δούμε το επίπεδό τους».

Επόμενο άρθρο »

Επιστρέφει ο Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Σύνδρομο Gilbert για Folger

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα