• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκινά το 2018!
Άρχισε το επίσημο τεστ στην Valencia
Νέα 14/11/2017 - 11:15

Το τέλος της μιας (φοβερής) σεζόν, σηματοδοτεί την αρχή μιας άλλης και οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας είναι και πάλι μέσα στην πίστα Ricardo Tormo.

 

Εκεί που πριν λίγες ώρες στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Marc Marquez κι εκεί που - όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια - ξεκινά (ανεπίσημα) η νέα σεζόν με τις δοκιμές.

 

Φέτος δεν έχουμε τις πολλές και σημαντικές μετακινήσεις αναβατών από μια ομάδα/μοτοσυκλέτα σε άλλη.

 

Ο Scott Redding θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη μοτοσυκλέτα της Aprilia, ενώ κι ο Jack Miller από την Honda τα τελευταία τρία χρόνια, για πρώτη φορά θα οδηγήσει μια Ducati.

 

Πολλά βλέμματα θα είναι στραμμένα στο γκαράζ της Estrella Galicia, καθώς εκεί θα κάνει το ντεμπούτο ο αγαπητός (σε ολοένα και περισσότερο κόσμο) Franco Morbidelli.

 

Δυστυχώς δεν θα έχει δίπλα του τον  νέο του ομόσταυλο, καθώς ο Tom Luthi είναι τραυματίας από το Γύρο της Sepang και δεν θα επιστρέψει στη δράση παρά μόνο στα τέλη Γενάρη.

 

Η Avintia θα υποδεχτεί τους δυο νέους αναβάτες της, τον Tito Rabat και τον Xavier Simeon, ενώ ο Takaaki Nakagami είναι ο τελευταίος από την Moto2 που ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Ιάπωνας οδηγός θα πάρει θέση δίπλα στον Cal Crutchlow, με το γκαράζ της LCR Honda να μεγαλώνει και πάλι μετά από δυο χρόνια.

 

Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση από το motograndprix.gr για τα αποτελέσματα των δοκιμών, ενώ μέσα στην πίστα θα είναι ο «δικός μας» Δημήτρης Διατσίδης.

 

Οι δοκιμές ξεκινούν στις 11:00 ώρα Ελλάδας και ολοκληρώνονται στις 18:00. Το τεστ είναι διήμερο.

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Dall'Igna: Είμαι ευχαριστημένος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα