• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dall'Igna: Είμαι ευχαριστημένος
Νέα 13/11/2017 - 11:12

 

“Είμαι ευχαριστημένος από τους οδηγούς μας, είμαι ευχαριστημένος από την τεχνική εξέλιξη που έγινε μέσα στη χρονιά, είμαι ευχαριστημένος που μέχρι 6 γύρους πριν το τέλος είχαμε πιθανότητες για το Πρωτάθλημα!”, είπε ο επικεφαλής της Ducati.

Kαι συνέχισε: “Η υπόδειξή μας στον Λορένθο έγινε γιατί από την τηλεόραση βλέπαμε ότι ο Ντόβι ήταν γρηγορότερος και η στρατηγική μας ήταν ότι θα είναι μπροστά ο γρηγορότερος ώστε να τραβάει τον άλλο για να βρεθούν όσο πιο μπροστά γίνεται. Όταν βγήκαν έξω οι οδηγοί σε 30'' καταλάβαμε ότι έτσι όπως έγινε ήταν το σωστό. Ο Λορένθο θεωρούσε ότι ήταν ταχύτερος και είμαι σίγουρος ότι αν έφθαναν μπροστά θα άφηνε τον Ντόβι να περάσει! Είναι υπόδειξη, όχι εντολή, αυτό που είδε στον πίνακά του!”

Στο θέμα της εξέλιξης της μοτοσυκλέτας είπε: “Μετά τα δύο τεστ στο Μουτζέλο και την Βαρκελώνη βρήκαμε το σωστό δρόμο της εξέλιξης. Μας βοήθησε – παρά το ότι ήμασταν οι μόνοι που δεν το θέλαμε – το νέο μπροστινό της Michelin. Ο Λορένθο χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί μετά από τόσα χρόνια στην Γιαμάχα, αλλά θεωρώ ότι η τεχνική πληροφόρηση που μας έδωσε όλη τη χρονιά ήταν καλή και ένα μέρος της εξέλιξης οφείλεται σε αυτόν!

Εξακολουθούμε στη μέση της στροφής έχουμε πρόβλημα. Δουλεύουμε στον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά, αλλά το κύριο πρόβλημα είναι στο πλαίσιο!

Το κύριο πρόβλημα είναι το πως θα λύσεις τα προβλήματα χωρίς να αποδυναμώσεις τα δυνατά σου σημεία! Έχω κάποιες ιδέες που θα δοκιμάσουμε στο τεστ!”

 

Για τον χθεσινό Αγώνα είπε: “Σε κάποιους αγώνες κερδίζεις επειδή είσαι γρήγορος σε άλλους με τη σταθερότητα. Εδώ είχαμε μεγάλη φθορά στο πίσω ελαστικό. Θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί στον τομέα αυτόν”.

 

Η αίσθησή μας είναι ότι ο Dal'Igna και οι άνθρωποι της Ducati δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια στο θέμα, βοηθούσης και της πολύ ήρεμης προσέγγισης από τον Dovizioso! Αλλά αρκετοί από τους τεχνικούς της Ιταλικής εταιρίας θεωρούν ότι ο Ισπανός θα έπρεπε να αφήσει τον Ιταλό να περάσει μπροστά του, τη στιγμή που ο ίδιος μέχρι τα 2/3 του αγώνα δεν μείωνε τη διαφορά από τον Pedrosa. Έτσι θα φαινόταν αν τελικά ο Dovi είχε τις δυνάμεις να το κάνει και ενδεχομένως να περάσει πρώτος. Γιατί όπως αποδείχθηκε όλα κρεμόταν σε μια κλωστή! Η μισή πτώση του Μarquez (όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος) θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και να χαθεί ο Τίτλος για τους “κόκκινους”, αφού ο Dovi δεν θα μπορούσε να καλύψει μια διαφορά δύο δευτερολέπτων σε 6 γύρους!

 

Επόμενο άρθρο »

Ξεκινά το 2018!

« Προηγούμενο άρθρο

O Livio Suppo φεύγει από το HRC!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα