• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Livio Suppo φεύγει από το HRC!
Μεγάλη έκπληξη στο paddock!
Νέα 13/11/2017 - 20:27

 

Ο Γενικός Διευθυντής του HRC, o Kuwata αποκάλυψε: "O Livio Suppo φεύγει από το HRC!"
O Suppo αμέσως μετά είπε: "μετά από 22 χρόνια στο πάντοκ αποφάσισα να αλλάξω στόχους στη ζωή μου! Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά τώρα είναι η σωστή στιγμή να φύγω, που όλα είναι εντάξει στην ομάδα! Έχω ξεκινήσει μια συνεργασία με μια εταιρία που έφτιαξα για κατασκευή ποδηλάτων! Θέλω να δώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, τα συνεχή ταξίδια είναι κουραστικά”.
Σε ερώτηση για τα 22 χρόνια που πέρασαν απάντησε: “Η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου ήταν ο Τίτλος με την Ducati το 2007! Αλλά και με το HRC είχα πολλές ωραίες στιγμές!
Οι διαφορές της Ιταλικής και της Ιαπωνικής εταιρίας είναι ο χρόνος που θέλει για να παρθεί μια απόφαση! Η Ducati ήταν μια μικρή εταιρία, όταν ήμουν εκεί και οι αποφάσεις ήταν πολύ εύκολο να παρθούν!
Στα 8 χρόνια που είμαι στο HRC πήραμε 5 Τίτλους οδηγών και 6 Κατασκευαστών!”

Αναφερόμενος στη σύγκριση δύο μεγάλων οδηγών που είχε, ήταν απόλυτος: “Το ταλέντο του Στόνερ είναι ανάλογο με αυτό του Μάρκεθ, αλλά το να δουλεύεις με τον Μαρκ είναι πολύ πιο ευχάριστο!”
Ο Kuwata είπε: "είναι ακόμη νωρίς να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει! Θα δούμε το χειμώνα!"

O Michael Bartholemy της Marc VDS που δεν ήξερε τίποτε για την παραίτηση άφησε να φανεί ότι είναι ευχαριστημένος, καθώς θεωρεί ότι ο Μίλερ χάθηκε από την Χόντα και πήγε στην Ντουκάτι, τον περασμένο Ιούλιο, από καθαρό λάθος χειρισμό του Suppo! 

Επόμενο άρθρο »

Dall'Igna: Είμαι ευχαριστημένος

« Προηγούμενο άρθρο

Από τις φόρμες στα κουστούμια!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα