• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα συνεχίσει μέχρι και το 2020!
Ο Pernat μιλά για τον Valentino Rossi
Νέα 26/01/2018 - 15:15

Για την Yamaha - και όχι μόνο - μίλησε στο «αδελφό» gpone.com ο γνωστός μάνατζερ του paddock, Carlo Pernat.

 

«Οπωσδήποτε δεν ήταν δυνατοί στη μάχη για τον Τίτλο πέρυσι. Αλλά αυτό δεν θα επαναληφθεί. Θα είναι ανταγωνιστικοί τώρα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

 

Σ’ αυτή τη μάχη θα είναι και ο Valentino Rossi, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στα τέλη της χρονιάς.

 

«Έχει δείξει ότι είναι ανταγωνιστικός. Είναι ένας και μοναδικός. Θα υπογράψει μέχρι το 2020. Ίσως υπάρχει ήδη προσύμφωνο».

 

«Θα σταματήσει μόνο αν συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι ανταγωνιστικός, αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει».

 

Στο πρώτο τεστ της χρονιάς, αυτή την Κυριακή στην Sepang, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και τους υπόλοιπους, όπως την KTM για παράδειγμα.

 

«Μετά τους πρώτους 5-6 Αγώνες θα είναι ανταγωνιστικοί. Ενδεχομένως να κάνουν προσφορά στον Marquez. Χάρη στη Red Bull, μπορούν να δώσουν χρήματα που κανείς άλλος δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει».

 

«Ο Marquez όμως είναι αυτός που έχει τη δύναμη στα χέρια του κι αυτός θ’ αποφασίσει αν θα δεχτεί ή όχι μια τέτοια προσφορά».

 

Με την Honda έχει πάρει 4 Τίτλους στα 5 χρόνια που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τον δουν σε άλλη μοτοσυκλέτα.

 

«Πρέπει να μιμηθεί τον Rossi που πήγε στην Yamaha. Στο τέλος θα κερδίσει περισσότερους Τίτλους από τον Valentino, αυτός είναι ο στόχος του».

 

«Αυτό θέλει, να τον κερδίσει και να μπορεί να πει στο τέλος ότι: σε νίκησα, είμαι καλύτερος από εσένα».

 

Τα χρήματα που θα «πέσουν» σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να είναι λιγότερα απ’ ότι την προηγούμενη φορά και σ’ αυτό συμφωνεί ο Pernat.

 

«Θα είναι τα μισά. Το 2018 θα είναι η τελευταία χρονιά που τα συμβόλαια θα είναι τόσο μεγάλα».

 

Τέλος, όταν τον ρώτησαν ποιος νομίζει ότι θα είναι η έκπληξη της χρονιάς, αποκρίθηκε: «Δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Lorenzo».

 

Όσο για τον αναβάτη του, τον Andrea Iannone, είπε: «Πρέπει να επιστρέψει σε θέσεις που του αρμόζουν μιας και είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο».

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 12

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Μια KTM στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα