• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Μια KTM στην κορυφή!
Απόντος του Stoner έλαμψε ο Kallio
Νέα 26/01/2018 - 15:55

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του τεστ των δοκιμαστών στην Sepang ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Mika Kallio και την ΚΤΜ του στην κορυφή των ανεπίσημων χρόνων.

 

Ο Φιλανδός δοκιμαστής του Αυστριακού εργοστασίου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της απουσίας του Casey Stoner από την πίστα σήμερα.

 

Ο Stoner άφησε τις τελευταίες λεπτομέρειες να διευθετηθούν από τον Michele Pirro, τον άλλο δοκιμαστή των κόκκινων, ενόψει των επίσημων δοκιμών που ξεκινούν την Κυριακή.

 

Χτες οι συνθήκες ήταν καλές στην πίστα, αλλά σήμερα η βροχή επέστρεψε και ως συνήθως ήταν το απόγευμα που χάθηκε ο περισσότερος χρόνος.

 

Πάντως οι δοκιμαστές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους και στο βρεγμένο.

 

Στους ανεπίσημους χρόνους της ημέρας ήταν ο Kallio, όπως προαναφέραμε, στην πρώτη θέση με χρόνο 2:01.1.

 

Πίσω του, στη δεύτερη θέση, ο δοκιμαστής της Honda Hiro Aoyama, ο οποίος ήταν ένα μόλις δέκατο πιο αργός (2:01.2).

 

Ο Michele Pirro της Ducati έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο (2:01.4) μπροστά από την Suzuki του Sylvain Guintoli (2:01.6).

 

Ο Katsuyuki Nakasuga έκανε αρκετούς γύρους στο βρεγμένο (η αχίλλειος πτέρνα της M1 πέρυσι) με καλύτερο χρόνο στο 2:02.6.

 

Πολλή δουλειά περίμενε και τον Matteo Baiocco της Aprilia, ο οποίος έγραψε 2:02.9 κάνοντας συνεχώς συγκριτικά με την περσινή μοτοσυκλέτα.

 

Τέλος, στην τελευταία θέση των (ανεπίσημων) χρόνων που διαθέτουμε, είναι ο Stefan Bradl του HRC, χωρίς να καταφέρει να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο.

 

Φυσικά ο Γερμανός, που είχε ως καλύτερο χρόνο το 2:03.2, είναι ακόμα σε στάδιο προσαρμογής στο νέο του ρόλο ως δοκιμαστής της Honda.

Επόμενο άρθρο »

Θα συνεχίσει μέχρι και το 2020!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Η στιγμή της αποκάλυψης!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα