• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γερμανία: Χωρίς οδηγούς στο MotoGP
Για πρώτη φορά από το 2011!
Νέα 12/02/2018 - 11:08

Με την απόφαση του Jonas Folger να μην αγωνιστεί φέτος στη μεγάλη κατηγορία, είναι η πρώτη φορά εδώ και εφτά χρόνια, που η Γερμανία δεν θα έχει αναβάτη εκεί.

 

Ο αντικαταστάτης του - ακουγόταν - ότι μπορεί να είναι ο επίσης Γερμανός, Sandro Cortese, ωστόσο πλέον επικρατέστερος γι’ αυτή τη θέση είναι ο Hafizh Syahrin από την Μαλαισία.

 

Επομένως, η Γερμανία δεν θα έχει οδηγό της στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά από το 2011.

 

Το 2012 ήταν ο Stefan Bradl αυτός που εκπροσωπούσε τη χώρα στην κατηγορία MotoGP, έχοντας κάνει το βήμα αφότου αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Moto2.

 

Μέχρι και το 2016 ήταν ο νυν δοκιμαστής της Honda ο μόνος Γερμανός στο Πρωτάθλημα, ωστόσο το 2017 έφυγε και αγωνίστηκε για λίγο στα SBK-Motul.

 

Η άφιξη του Jonas Folger στην Monster Tech3 σήμαινε τη συνέχιση αυτής της παράδοσης και ο Γερμανός έδειξε πολύ ελπιδοφόρα στοιχεία για τη συνέχεια της καριέρας του.

 

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του - διαγνώσθηκε με σύνδρομο Gilbert - δεν του επέτρεψε ν’ αγωνιστεί στα τελευταία 4 GP του ’17 και σε όλη τη φετινή χρονιά.

 

Στο σύνολο των τριών κατηγοριών, υπάρχουν μόνο δυο Γερμανοί αναβάτες: ο Marcel Schrotter στην Moto2 και ο Philipp Oettl στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Video: Πετάξτε μαζί μας!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Τα 15 βάθρα του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα