• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ3
Με ίδιο χρόνο οι Rea-Davies!
Νέα 11/05/2018 - 20:23

Τον ίδιο ακριβώς χρόνο στο 1:46.686 έκαναν στα τρίτα ελεύθερα οι Chaz Davies και Jonathan Rea και μοιράστηκαν την κορυφή.

 

Ο Rea είχε κάνει νωρίτερα το χρόνο του, για να έρθει ο Davies με τον τελευταίο του γύρο να ισοφαρίσει το χρόνο του αντιπάλου του.

 

Οι δυο τους βρέθηκαν στην πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο: στο μισό δευτερόλεπτο από την Ducati του Melandri!

 

Ο Davies πήρε την πρώτη θέση από τον Rea, καθώς ο δεύτερος ταχύτερος γύρος του ήταν 1χιλ πιο καλός από τον αντίστοιχο του Ιρλανδού!

 

Πιο πίσω, ο Lorenzo Savadori είχε πολύ καλή παρουσία το απόγευμα και ολοκλήρωσε στην τέταρτη θέση.

 

Πέμπτος ήταν ο πολύ βελτιωμένος Michael Van der Mark, ο οποίος κράτησε πίσω του με την Pata Yamaha του την Kawasaki του Tom Sykes για 7χιλ.

 

Ο Sykes δεν κατάφερε κάτι καλύτερο σήμερα, μιας και δεν ήταν σ’ αυτούς που κατέβασαν το χρόνο τους από τις ΕΔ3.

 

Ο Xavi Fores συνεχίζει και είναι ο καλύτερος από τους ιδιωτικούς αναβάτες, παίρνοντας την 7η θέση, λίγο μπροστά από την Kawasaki του Leon Haslam.

 

Οι Jordi Torres (MV Agusta) και Rinaldi (Aruba.it Ducati) ήταν οι τελευταίοι που πήραν το εισιτήρια για την SP2, κατακτώντας την 9η και 10η θέση στα συνδυασμένα των ΕΔ1-2-3.

 

Ο Leon Camier της Honda δεν θα συνεχίσει τελικά, καθώς προτίμησε να ξεκουραστεί και ν’ αναρρώσει για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Ατυχία για την ΒΕΑ-Kouzounas Racing στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα