• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ατυχία για την ΒΕΑ-Kouzounas Racing στην Τρίπολη
Δελτίο Τύπου
Νέα 11/05/2018 - 23:40

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ατυχία για την ΒΕΑ-Kouzounas Racing στην Τρίπολη

 

Μια απροσδόκητη μηχανική βλάβη ανάγκασε σε εγκατάλειψη τον Κώστα Ζαχαρόπουλο μετά τον 20ο από τους 28 γύρους του 2ου Αγώνα για το ΠΠΤ2018 που έγινε στην Τρίπολη. Ο οδηγός της Yamaha R1 της ομάδας BEA-Kouzounas Racing έδειξε ότι μπορεί να δώσει τη μάχη για την 7η θέση, όμως από τα πρώτα στάδια του Αγώνα κάποιες διακοπές στην τροφοδοσία καυσίμου της μοτοσυκλέτας δεν τον άφησαν να έχει έναν σταθερό ρυθμό. Ο χρόνος ταχύτερου γύρου στο 59.448 είναι ένα θετικό στοιχείο στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος ο οδηγός, στην πρώτη του πλήρη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία SBK (Superbikes) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα φεύγει από την Τρίπολη με τα θετικά που είναι η αυξανόμενη σταθερότητα στην οδήγηση και η προσήλωση που δείχνει ο οδηγός στη σωστή προετοιμασία του και τη διάθεση για περαιτέρω μάθηση, εν όψη της συνέχειας του Πρωταθλήματος που θα έχει επόμενο Αγώνα στις Σέρρες στις 27 Μαΐου.

 

Κώστας Ζαχαρόπουλος 10β. 12ος στην κατηγορία SBK

“Παρά την εγκατάλειψη, κρατώ τα θετικά από την Τρίπολη, στην οποία πήρα πέρυσι τη νίκη στην κατηγορία ΟΡΕΝ και μου έδωσε το εισιτήριο για τα SBK. O χρόνος ταχύτερου γύρου είναι καλός, αν σκεφθώ ότι αντιμετώπιζα μηχανικά προβλήματα από το ξεκίνημα του αγώνα και έτσι με ακόμη περισσότερο πείσμα θα ετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για τις Σέρρες”.

 

Γιώργος Κούζουνας – Manager ομάδας

“Ο οδηγός μας έκανε μια καλή προσπάθεια και σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή του, αλλά και από τη σοβαρή προσπάθεια που κάνει φέτος στην προετοιμασία του από αθλητικής πλευράς. Δυστυχώς τέτοιου είδους μηχανικές βλάβες είναι απρόβλεπτες και έρχονται χωρίς προειδοποίηση, οπότε θα φροντίσουμε να είναι όλα ΟΚ στον επόμενο αγώνα στις Σέρρες. Η ομάδα κατά άλλα λειτούργησε σωστά και με τη βοήθεια του αρχιμηχανικού μας Παύλου Κούζουνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια.”

 

Χορηγοί της ομάδας είναι η τα βούτυρα Κέρκυρας ΒΕΑ, η Intramoto με τα ελαστικά Metzeler, η Georgopoulos Racing με τις ζελατίνες Ermax και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό MOTOGP WORLD.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα