• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: Αγώνας 1
Ακαταμάχητος ο Jonathan Rea!
Νέα 12/05/2018 - 16:58

Κυριάρχησε στον πρώτο Αγώνα της Imola ο Jonathan Rea και μεγάλωσε κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία, ενώ η Kawasaki έκανε το 1-2.

 

Ο Rea ξεκίνησε δυνατά από την pole και στο δεύτερο γύρο έκανα τον ταχύτερο γύρο του Αγώνα, για να χτίσει γρήγορα μια διαφορά από τους πίσω.

 

Από εκεί και πέρα διατήρησε την πρωτοπορία χωρίς προβλήματα και πήρε την πρώτη του νίκη στην Imola από το 2015, σπάζοντας το σερί του Davies τα τελευταία δυο χρόνια.

 

Η Kawasaki έδειξε πόσο κερδισμένη είναι μετά το Assen και το τεστ στο Brno, με τον Tom Sykes να παίρνει εύκολα τη δεύτερη θέση.

 

Ο Marco Melandri ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, με τον ομόσταυλό του, τον Davies, να πέφτει στην 10η θέση στην αρχή του Αγώνα, κάνοντας λάθος στο τελευταίο εσάκι.

 

Ο Davies ανέκαμψε και ανέβηκε στην 4η θέση, αλλά ο Melandri αντέδρασε σωστά τους τελευταίους γύρους και έμεινε μπροστά του.

 

Το θετικό για τον Davies είναι ότι με το ανεστραμμένο grid, τουλάχιστον θα ξεκινήσει από την pole στον αυριανό Αγώνα.

 

Δυνατός και στην Imola ο Xavi Fores, πήρε την 5η θέση με την ιδιωτική του Ducati, λίγο μπροστά από την Yamaha του Michael Van der Mark.

 

Προς το τέλος έχασε σε ρυθμό ο Rinaldi της Aruba.it Ducati και υποχώρησε στην 7η θέση, ενώ ο Savadori (Aprilia) ανέκαμψε μετά από μια άσχημη εκκίνηση για να τερματίσει 8ος.

 

Θέση στη δεκάδα πήρε ο Leon Haslam, που έκανε με την Kawasaki έκτακτη συμμετοχή στην Imola, ενώ 10ος ήταν ο Alex Lowes ελάχιστα πίσω του.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα