• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Μόλις τον είδα;
Είπα από μέσα μου: πάει... τον χτύπησα!
Νέα 25/08/2018 - 00:31

Δεν ήταν καλή ημέρα η σημερινή για τον Danilo Petrucci. Πέρα από τις δυσκολίες στη νέα άσφαλτο της πίστας, ο Ιταλός παραλίγο να χτύπαγε τον Lorenzo.

 

Ο τελευταίος έβγαινε από τα pits, με τον Petrux να πατάει όσο πιο δυνατά γινόταν τα φρένα του, αποφεύγοντας για λίγο τον Ισπανό.

 

«Δούλεψα κι ήμουν έτοιμος να επιτεθώ στο χρονόμετρο. Είχα δυο γύρους τελευταίους και στον πρώτο βρήκα τον Jorge να βγαίνει από τα pits».

 

«Δεν τον ενδιέφερε αν ερχόταν κάποιος από πίσω. Μόλις τον είδα, είπα μέσα μου ότι πάει... τον χτύπησα. Φρέναρα και άφησα τα φρένα εγκαίρως για ν’ ανοιχτώ. Ευτυχώς».

 

Και κάπως έτσι έχασε την ευκαιρία να περάσει στους δέκα καλύτερους. «Θα προσπαθήσουμε αύριο».

 

Πάντως δεν ήταν μόνο το περιστατικό με τον Jorge που τον αποσυντόνισε, κρύωσε τα ελαστικά του και δεν μπόρεσε να κάνει έναν καλό χρόνο στο τέλος.

 

«Δυσκολεύομαι πολύ, περισσότερο από τους άλλους με τα σαμαράκια και τον δυνατό αέρα. Δεν έχω καλή αίσθηση από το μπροστινό».

 

Κι ο Petrux μιλάει και αυτός για τη νέα άσφαλτο και την παταγώδη αποτυχία του να καλύψει τα σαμαράκια.

 

«Κρίμα... υπάρχουν πιο πολλά σαμαράκια από πριν και είναι κρίμα γιατί όλοι περιμέναμε να έρθουμε ν’ αγωνιστούμε σ’ αυτή την όμορφη πίστα».

 

Και πέρα από τα σαμαράκια, είναι και η απειλή της βροχής. Πάντως ο Danilo θα πιέσει αύριο για να μπει μέσα στη δεκάδα των πρώτων.

 

«Αυτή τη στιγμή ο Vinales, ο Marquez και ο Dovizioso είναι οι πιο γρήγοροι. Αλλά κι εμείς δεν είμαστε σε πολύ άσχημη θέση».

 

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο, ελπίζοντας ότι η άσφαλτος θα είναι σε καλή κατάσταση και ότι δεν θα βρέξει».

Επόμενο άρθρο »

Η γέννηση της SIC-Petronas Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Γρήγορος στα σαμαράκια;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα