• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοίνωση του Silverstone
Για την ακύρωση των Αγώνων
Νέα 26/08/2018 - 22:31

Ο Managing Director της πίστας του Silverstone, Stuart Pringle, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τις ακυρώσεις των Αγώνων σήμερα.

 

Τα κυριότερα σημεία της είναι τα εξής:

 

«Η διοργάνωση, μετά από συνεχείς καθυστερήσεις, αποφάσισε την ακύρωση του Αγώνα λόγω των λιμναζόντων νερών στην πίστα που οδήγησαν σε πτώσεις το Σάββατο, με τον Tito Rabat να τραυματίζει άσχημα το πόδι του».

 

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς. Αν ήξερα ότι θα περίμεναν έξι ώρες σ’ αυτές τις συνθήκες, θα ακύρωνα τη διεξαγωγή του Αγώνα από το μεσημέρι».

 

«Η Dorna με διαβεβαίωσε ότι οι ομάδες ήθελαν ν’ αγωνιστούν αν οι συνθήκες βελτιώνονταν. Ξέρω πολύ καλά πόσα ξόδεψαν οι θεατές και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για τα σχετικά της ακύρωσης».

 

«Κανείς δεν είναι περισσότερο απογοητευμένος από εμένα προσωπικά και την ομάδα του Silverstone που κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να γίνει ο Αγώνας. Δεν ήταν όμως δική μας απόφαση».

 

«Ήταν αθλητική απόφαση και πέρα από το δικό μας έλεγχο. Την απόφαση την πήραν οι οδηγοί και η Dorna, μαζί με την Επιτροπή Αγώνων και τους Αγωνοδίκες».

 

«Διατηρήσαμε τις ελπίδες διεξαγωγής του Αγώνα ζωντανές καλή τη πίστη. Όμως δεν ήταν στο χέρι μας. Η τελική απόφασή πάρθηκε χωρίς τη γνώμη ή τη συμβολή μας».

 

«Όλη η δουλειά που έχουμε κάνει για να γίνει το Silverstone ένα καλύτερο μέρος για τη διεξαγωγή Αγώνων, έγινε με τις καλύτερες προθέσεις. Θα διενεργήσουμε άμεσα έρευνα για να φανεί αν η νέα άσφαλτος έπαιξε ρόλο στην ακύρωση των Αγώνων».

 

«Και πάλι ζητώ συγγνώμη απ’ όλους και θέλω να ευχαριστήσω τους κριτές, το προσωπικό ασφαλείας, τους ιατρούς, τους ανθρώπους των catering, τους οδηγούς φορτηγών και όλους όσοι εργάστηκαν προσπαθώντας να διατηρήσουν ζωντανή την ελπίδα διεξαγωγής του Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Uncini: Αγώνας στο Silverstone;

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Οι οδηγοί είπαν όχι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα