• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει και την Valencia
Εκτός μάχης παραμένει ο Crutchlow
Νέα 13/11/2018 - 19:57

Ο Cal Crutchlow δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών ούτε στον τελευταίο Αγώνα της σεζόν, καθώς συνεχίζει και αναρρώνει από τον τραυματισμό του.

 

Ο αναβάτης της LCR Honda χτύπησε και έσπασε τον αστράγαλό του στο Phillip Island κι από τότε έχει κάνει δυο χειρουργεία.

 

Πλην του Αγώνα στην Ισπανία, ο Cal δεν θα είναι ούτε στις δοκιμές της Valencia και της Jerez που θ’ ακολουθήσουν.

 

Στόχος του είναι να επιστρέψει στην αρχή της επόμενης σεζόν, στις δοκιμές της Sepang (6-8 Φεβρουαρίου).

 

«Ο τραυματισμός που έχω κανονικά θέλει 12 μήνες ανάρρωσης, αλλά σαν τυπικός αθλητής στο μηχανοκίνητο χώρο, πίστευα ότι θα μπορούσα να επιστρέψω στην Valencia».

 

«Δυστυχώς όμως δεν γίνεται. Δεν πρέπει να βάζω βάρος στον αστράγαλο για έξι εβδομάδες. Συνεχίζω την αποθεραπεία», ήταν μερικά από τα λόγια του Crutchlow.

 

Τη θέση του θα πάρει και πάλι ο δοκιμαστής της Honda, ο Stefan Bradl.

 

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην LCR και είναι μια ακόμα ευκαιρία να δείξω ότι μπορούμε να πάρουμε μερικά καλά αποτελέσματα, όπως κάναμε στην Sepang».

 

«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόκληση αυτή. Ευχαριστώ και πάλι το HRC και τον Lucio γι’ αυτή την ευκαιρία κι εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Cal».

 

Μιας και δεν θα καταφέρει ν’ αγωνιστεί στην Valencia ο Cal, η μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου δορυφορικού για το 2018, θα δοθεί ανάμεσα στους Zarco και Petrucci.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Χωρίς πίεση!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα