• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χωρίς πίεση!
Η νοοτροπία δεν αλλάζει
Νέα 14/11/2018 - 10:13

Ο στόχος για τον Marc Marquez στο τέλος της φετινής σεζόν είναι ένας: να προσπαθήσει να φτάσει τις δέκα νίκες, κερδίζοντας τον Αγώνα στην Valencia.

 

Βέβαια ο ίδιος τονίζει ότι δεν υπάρχει καμμία πίεση κι έτσι έχουν τα πράγματα, έχοντας εξασφαλίσει τον Τίτλο τρεις Γύρους πριν το τέλος.

 

Με τη νίκη του στην Sepang χάρισε στην Honda και τον Τίτλο στους Κατασκευαστές, ενώ απομένει τώρα να πάρει και η Respol Honda τον Τίτλο στις ομάδες.

 

Φρέσκος μετά τα πανηγύρια στην Cervera, ο Marquez είναι έτοιμος για τον τελευταίο Αγώνα της χρονιάς.

 

«Φυσικά δεν θα έχουμε την πίεση που είχαμε πέρυσι, όταν η υπόθεση Τίτλος ήταν ακόμα ανοιχτή. Η νοοτροπία μας όμως δεν θ’ αλλάξει. Θα είναι η ίδια».

 

«Πλέον είμαστε πάρα πολύ κοντά στο να πάρουμε και τον Τίτλο στις ομάδες και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το πετύχουμε και να πάρουμε το Triple Crown».

 

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Honda και θα ήταν το ιδανικό τελείωμα για τη φετινή σεζόν».

 

«Δεν θέλω να χάσω το momentum κι έτσι θα το παλέψουμε και θα μείνουμε συγκεντρωμένοι όπως πάντα σε όλο το Σ/Κ για να παλέψουμε για τη νίκη».

 

Στις ομάδες, η Repsol Honda έχει ένα προβάδισμα 39β επί της Movista Yamaha και οι μόνοι διαθέσιμοι βαθμοί που έχουν απομείνει είναι 45.

Επόμενο άρθρο »

Dani: Ο τελευταίος Αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει και την Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα