• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dani: Ο τελευταίος Αγώνας!
«Όλη μου η προσοχή: στην οδήγηση»
Νέα 14/11/2018 - 10:24

Η μεγάλη και πλούσια καριέρα του Dani Pedrosa φτάνει στο τέλος της κι αυτό θα γίνει μπροστά στους συμπατριώτες του, αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Valencia.

 

Ο Dani, αναβάτης της Honda από το 2001 στα GP, κέρδισε τρεις Παγκόσμιους Τίτλους στις μικρές κατηγορίες, προτού ανέβει στη μεγάλη το 2006.

 

Έχοντας 31 νίκες σε όλη του την καριέρα, σημαίνει ότι ο Pedrosa είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην ιστορία, χωρίς να έχει κατακτήσει Τίτλο.

 

Πάντως για την προσφορά αλλά και για το ήθος που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, ο Dani θα τιμηθεί αύριο και το όνομά του θα προστεθεί σ’ αυτό των Θρύλων του MotoGP.

 

«Είναι βέβαιο ότι στην Valencia θα είναι κάπως ιδιαίτερα τα πράγματα, καθώς είναι ο τελευταίος μου Αγώνας», σχολίασε ο Dani.

 

«Επομένως είναι λογικό τα συναισθήματά μου να είναι λίγο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως».

 

«Θα έχουμε πολλή δουλειά, μιας και πολλοί από τους δικούς μου θα είναι εκεί και θα θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί μου».

 

«Όπως και να ‘χει, όταν ανεβαίνω στη μοτοσυκλέτα όλη μου η προσοχή είναι στην οδήγηση. Η Valencia είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και φυσικά θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Ο Αγώνας στην Valencia αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του Dani να συνεχίσει ένα εκπληκτικό σερί που έχει, καθώς κερδίζει τουλάχιστον έναν Αγώνα τα τελευταία 16 χρόνια!

 

Ο Ισπανός θα είναι ο νέος οδηγός εξέλιξης της KTM από τη νέα σεζόν, έχοντας υπογράψει με το συγκεκριμένο κατασκευαστή πριν από μερικές εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Φήμες: Επιστρέφει ο Fenati;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χωρίς πίεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα