• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φήμες: Επιστρέφει ο Fenati;
Μάλλον στην Moto3 με την Marinelli!
Νέα 14/11/2018 - 10:46

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται όλο και πιο έντονα φήμες ότι ο Romano Fenati ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στα GP.

 

Ο Ιταλός έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν για όσα έγιναν στο Misano φέτος.

 

Θυμίζουμε ότι σ’ εκείνον τον Αγώνα, ο Fenati - εκνευρισμένος με τις επικίνδυνες προσπεράσεις του Manzi - πήγε κι άρπαξε τη μανέτα του φρένου του αντιπάλου του.

 

Σαν από θαύμα δεν είχαμε κάποια πτώση σ’ εκείνο το περιστατικό, για το οποίο ο Fenati αποκλείστηκε από τον Αγώνα και του πήραν στη συνέχεια την αγωνιστική του άδεια.

 

Μέχρι τότε αγωνιζόταν με την Marinelli Snipers στην κατηγορία της Moto2, η οποία τον απέλυσε λίγες ημέρες μετά το περιστατικό.

 

Η Marinelli δεν θα συνεχίσει στην Moto2 το 2019, αλλά θα έχει δυο οδηγούς στην Moto3 τη νέα σεζόν: τον Tony Arbolino και τον Makar Yurchenko.

 

Ο Yurchenko είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ως κανονική συμμετοχή με την CIP-Green Power και ήταν ομόσταυλος του John McPhee.

 

Όμως μετά από τους εφτά πρώτους Αγώνες - και ύστερα από οικονομικά θέματα με τους χορηγούς του - ο οδηγός από το Καζακστάν αντικαταστάθηκε από τον Stefano Nepa.

 

Τώρα φαίνεται ότι η Marinelli σκέφτεται να δώσει τη θέση του στον Romano Fenati για το 2019!

 

Πάντως προ ολίγων εβδομάδων ακουγόταν στο paddock ακόμα και το σενάριο επιστροφής του Romano Fenati στην Forward Racing-MV Agusta!!

 

Τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο κι εμείς θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις για οτιδήποτε νεότερο.

Επόμενο άρθρο »

Ο Dani δεν θα είναι στα τεστ Νοεμβρίου

« Προηγούμενο άρθρο

Dani: Ο τελευταίος Αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα