• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Ημέρα 2η
Οι χρόνοι μια ώρα πριν το τέλος!
Νέα 21/11/2018 - 17:15

Οι δοκιμές στην Valencia συνεχίζονται μετά το σύντομο μεσημεριανό διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου οι περισσότεροι οδηγοί ξεκουράζονταν.

 

Αυτή την ώρα όλοι κάνουν τους τελευταίους τους γύρους σε καλές συνθήκες, με 20 βαθμούς στον αέρα και 20 βαθμούς στην άσφαλτο.

 

Περίπου 15 λεπτά πριν από τις 17:00 ώρα Ελλάδας, ο Andrea Dovizioso κατάφερε να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο κι έγινε ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του 1:31.

 

Ο Dovi έκανε 1:30,890 που ήταν περίπου τέσσερα δέκατα κάτω από το χρόνο που έδωσε την pole position στον Vinales το Σάββατο.

 

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Franco Morbidelli να σπάσει και αυτός το όριο του 1:31! Ο νεαρός Ιταλός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:30,974.

 

Δεν χωρά αμφιβολία ότι είναι αυτός που κλέβει την παράσταση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά πόσο ευκολοδήγητη είναι η Yamaha Μ1.

 

Ο τρίτος στη σειρά που έκανε χρόνο κάτω από το 1:31 ήταν ο Danilo Petrucci, με διαφορά μόλις ένα δέκατο από τον ομόσταυλό του!

 

Με τη βελτίωση των Dovi, Morbidelli και Petrux, ο Marc Marquez έχει υποχωρήσει στην 4η θέση, έχοντας μείνει με το χρόνο που είχε κάνει το πρωί.

 

Βελτίωσε σημαντικά το χρόνο του ο Valentino Rossi και ανέβηκε εν τω μεταξύ στην 5η θέση, 24χιλ μπροστά από τον Vinales.

 

Ο Aleix Espargaro και η Aprilia συνεχίζουν την καλή εμφάνισή του σήμερα και είναι μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω από την κορυφή.

 

Ελάχιστα πίσω από τον Ισπανό είναι ο Pecco Bagnaia που κάνει καταπληκτική δουλειά πάνω στην Ducati του.

 

Οι Takaaki Nakagami και Alex Rins είναι οι δυο οδηγοί που κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα