• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο χρόνος με την Honda του ‘18
Καλύτερη αίσθηση με αυτή του ’19
Νέα 29/11/2018 - 10:31

Ο Marc Marquez έκανε τον καλό του χρόνο χτες με τη μοτοσυκλέτα του 2018, αλλά συνεχίζει να νοιώθει καλά πάνω στην πρωτότυπη του 2019.

 

Ο Ισπανός, που έχει αυστηρές οδηγίες να μην ρισκάρει κάποια πτώση, έκανε έναν γρήγορο χρόνο με τη μοτοσυκλέτα του ’18 και στις τελευταίες 2 ώρες του τεστ επικεντρώθηκε σ’ αυτή του ’19.

 

Έτσι από πρώτος, υποχώρησε στην 5η θέση με το τέλος της πρώτης ημέρας των τελευταίων δοκιμών για το 2018, στην πίστα της Jerez.

 

Μιλώντας για τις διαφορές, ο Marc είπε: «Είναι διαφορετική μοτοσυκλέτα, με άλλο πλαίσιο, κινητήρα και κάποια άλλα πράγματα».

 

«Προσπαθούμε να κατανοήσουμε ποια είναι καλύτερη, ενώ πειραματιζόμαστε και με την ισορροπία. Είμαστε σε καλό δρόμο».

 

«Ναι, έκανα τον καλό μου χρόνο με τη μοτοσυκλέτα του ’18, αλλά με αυτή του ’19 ένοιωθα καλύτερα σε ορισμένους τομείς και σ’ αυτή θα ρίξουμε το βάρος αύριο (σ.σ. σήμερα)».

 

«Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ο κινητήρας, το πλαίσιο είναι αρκετά ίδιο και με το νέο κινητήρα πρέπει να αλλάξεις τα ηλεκτρονικά που με τη σειρά τους αλλάζουν το χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας».

 

Ο Marc προσπάθησε να κάνει τη μοτοσυκλέτα του να δουλέψει και με την πιο μαλακή γόμα ελαστικού μπροστά, μιας και σχεδόν σε όλη τη χρονιά προτιμούσε τις σκληρότερες επιλογές.

 

«Το προσπάθησα, αλλά δεν δούλεψε. Το πρωί ήταν καλά, αλλά σύντομα η θερμοκρασία ανέβηκε».

 

«Έβαλα το μεσαίο κι αμέσως ήταν πολύ καλύτερα. Φαίνεται ότι είμαστε κοντά, μιας και η διαφορά δεν ήταν τόσο σημαντική όπως παλιά».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Καμμία επιβεβαίωση

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκάθαρα τα πράγματα για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα