• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Καμμία επιβεβαίωση
Αλλά ο ρυθμός μας είναι πολύ καλός
Νέα 29/11/2018 - 10:32

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του χτες ο Andrea Dovizioso, λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει τις βελτιώσεις της GP19 μέσα στις στροφές.

 

Ο 32χρονος είχε πει μετά το τεστ στην Valencia ότι είχαν βρει κάτι πολύ ενδιαφέρον, το οποίο όμως - όπως φαίνεται - δεν ισχύει για την περίπτωση της Jerez.

 

Πάντως και παρά την πτώση του στα τελευταία λεπτά, ο Dovi πιστεύει ότι σε γενικές γραμμές ήταν ακόμα μια θετική ημέρα δοκιμών.

 

«Νομίζω ότι εγώ κι ο Danilo έχουμε πολύ καλό ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά, πέρα από τον καλό χρόνο με τα καινούργια», είπε ο Dovi που ήταν 2ος χτες, πίσω από τον Petrux.

 

«Όμως σήμερα δεν επιβεβαιώσαμε την ίδια καλή αίσθηση με την καινούργια μοτοσυκλέτα, όπως αυτή που είχαμε στην Valencia. Θέλουμε να καταλάβουμε καλύτερα το γιατί».

 

«Πάντα, όταν δουλεύεις σε τέτοιες μικρές λεπτομέρειες δεν είναι εύκολο να καταλάβεις τι γίνεται. Πάντως η μοτοσυκλέτα δούλεψε καλά, η ταχύτητα υπάρχει, αλλά δεν βελτιωθήκαμε».

 

«Επομένως αυτό σημαίνει ότι η βάση μας είναι καλή, αλλά θέλουμε να πάμε σπίτι με μια πιο ξεκάθαρη ιδέα. Όπως είπα όμως, δεν είναι εύκολο».

 

Για την πτώση, μετά από την οποία πονά αρκετά, είπε: «Ήμουν πιο γρήγορος μέσα στη στροφή, ενώ και το set-up που είχα εκείνη τη στιγμή δεν δούλεψε όπως θέλαμε».

 

«Φορούσα το νέο πειραματικό ελαστικό της Michelin και ήθελα να πιέσω πολύ κι έχασα το μπροστινό».

 

«Όταν έπεσα κύλισα αρκετές φορές και χτύπησα διάφορα μέρη του σώματός μου αλλά η ακτινογραφία δεν έδειξε κάτι».

 

Τέλος, του ζήτησαν να πει και κάτι τελευταίο για τη σταθερότητά του: «Πραγματικά είναι πολύ καλή! Εγώ κι ο Danilo κάναμε 38,9 και 39,1 κι είχε 15 γύρους στο ελαστικό».

 

«Επομένως νομίζω ότι ο ρυθμός μας είναι πολύ καλός. Ωστόσο η άσφαλτος θα αλλάξει τη νέα σεζόν ενώ δεν θα έχουμε και τέτοιες θερμοκρασίες».

Επόμενο άρθρο »

Πιο χαρούμενος ο Vinales απ’ τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Ο χρόνος με την Honda του ‘18

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα