• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 14:00
Μπροστά ο Jack Miller
Νέα 08/02/2020 - 08:27

Χτες είχε την καλύτερη τελική απ’ όλους, ενώ παράλληλα ήταν η καλύτερη Ducati στην πίστα και σήμερα συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στην Sepang.

 

Ο λόγος για τον Jack Miller, ο οποίος έχει τον καλύτερο χρόνο το μεσημέρι στην Μαλαισία, την ώρα που όλοι είναι εκτός πίστας για το σύντομο διάλειμμα.

 

Ο Αυστραλός κατέβασε περίπου εφτά δέκατα το χτεσινό του χρόνο και έχει την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους, χάρη στο 1:58,641.

 

Μόλις 90χιλ πίσω του είναι ο Joan Mir με την Suzuki του και στην 3η θέση – από δεύτερος χτες – έχει υποχωρήσει ο Franco Morbidelli.

 

Τον 4ο καλύτερο χρόνο έχει κάνει για την ώρα ο Maverick Vinales, που ήταν από τους πρώτους στην πίστα σήμερα κι έχει ήδη κάνει 50 γύρους!

 

Ακολουθεί η δεύτερη Suzuki, αυτή του Alex Rins, με τον Pol Espargaro να έχει την 6η θέση με διαφορά μόλις 0,348’’ από την κορυφή.

 

Ακολουθεί ο Marc Marquez, που χτες έλεγε ότι η πρώτη του επαφή με την RC213V ήταν χειρότερη απ’ ότι περίμενε.

 

Σήμερα πάντως έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά του από τον πρώτο στα 0,456’’ και να ανέβει στην 7η θέση, όντας η καλύτερη Honda.

 

Λίγο πίσω του είναι ο Valentino Rossi με την Yamaha M1, ο οποίος είναι όγδοος αλλά με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από το χρόνο του πρώτου!

 

Χτες ο Fabio Quartararo έκανε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας χρησιμοποιώντας τη μοτοσυκλέτα του 2019, όπως αποκάλυπτε μετά.

 

Σήμερα έχει την πρώτη του επαφή με την εργοστασιακή του 2020 και για την ώρα ένατη θέση, κάτι παραπάνω από μισό δευτερόλεπτο μακριά από το χρόνο του Miller.

 

Παρόμοιο χρόνο έχει κάνει και ο Aleix Espargaro με την ολοκαίνουργια Aprilia, που κλείνει τη δεκάδα των πρώτων μπροστά από τον Danilo Petrucci.

 

Για την ώρα δεν φαίνεται ότι θα έχουμε βροχή στην πίστα, όπως συνέβη τη χτεσινή ημέρα τέτοια ώρα.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ.2: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix: Απίστευτα ομαλή η νέα Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα