• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Πως περιμένουμε να είναι το Ημερολόγιο Αγώνων
13 + 2 Αγώνες από 19 Ιουλίου έως 6 Δεκεμβρίου
Νέα 08/06/2020 - 10:36

Σύμφωνα με τον Carmelo Ezpeleta είναι πολύ πιθανό να δούμε αυτή την εβδομάδα το φετινό Ημερολόγιο Αγώνων του 2020.

 

Με βάση τα όσα ξέρουμε, μπορούμε να εικάσουμε το πώς θα είναι αυτό. Περιμένουμε, λοιπόν, 12 ή 13 Αγώνες στην Ευρώπη και δυο – ει δυνατόν – στην Ασία.

 

Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου με τον πρώτο Αγώνα στην Jerez και θα ακολουθήσει την αμέσως επόμενη εβδομάδα ο δεύτερος Αγώνας στην ίδια πίστα.

 

Μετά από διάλειμμα μιας εβδομάδας θα ακολουθήσουν τρεις συνεχόμενοι Αγώνες, ξεκινώντας στις 09 Αυγούστου από το Brno και συνεχίζοντας στις 16 και 23 του μήνα στο Red Bull Ring.

 

Ακολουθεί και πάλι μια εβδομάδα κενό και στη συνέχεια θα έχουμε πέντε συνεχόμενα Σ/Κ γεμάτα δράση και μάχες ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου στο Misano.

 

Στην ίδια πίστα θα γίνει και πάλι Αγώνας στις 20 Σεπτεμβρίου και μετά ακολουθεί ο διπλός Αγώνας στην Aragon, πρώτα στις 27 Σεπτεμβρίου και μετά στις 04 Οκτωβρίου.

 

Ο επόμενος Αγώνας θα γίνει μάλλον στο Le Mans, που προσπαθεί να πάρει άδεια ώστε να έχει και λίγους θεατές και η ημερομηνία που ίσως γίνει θα είναι στις 11 Οκτωβρίου.

 

Τέλος, η αυλαία των Ευρωπαϊκών Αγώνων θα πέσει με το GP στη Βαρκελώνη στις 25 Οκτωβρίου και τον διπλό Αγώνα στη Valencia στις 08 και 15 Νοεμβρίου.

 

Στη συνέχεια, αν τελικά Ταϊλάνδη και Μαλαισία δώσουν άδεια για να γίνουν Αγώνες με κοινό, αυτοί θα λάβουν χώρα στις 22 Νοεμβρίου (Buriram) και 06 Δεκεμβρίου (Sepang).

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Θέλω να εμπλακώ περισσότερο στο MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Έφυγε ο Μιμάκος Γιαννακόπουλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα