• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θέλω να εμπλακώ περισσότερο στο MotoGP!
Έχω ακόμα πολλά να δώσω στο άθλημα
Νέα 08/06/2020 - 12:01

Ο Casey Stoner ένας, δίχως αμφιβολία, από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες στην ιστορία του MotoGP, θέλει να εμπλακεί περισσότερο με το MotoGP!

 

«Θεωρώ ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω στο άθλημα», είπε ο Αυστραλός σε συνέντευξή του στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στον Chris Vermeulen, τον συμπατριώτη του.

 

«Ξέρω τι πρέπει να γίνει για να κερδίσεις Αγώνες και ξέρω ότι έχω να δώσω κάτι πίσω στο άθλημα», επανέλαβε ο Αυστραλός.

 

Ο Casey σταμάτησε νωρίς την καριέρα του το 2012, μετά από 38 νίκες σε GP και δυο Παγκόσμιους Τίτλους.

 

Στη συνέχεια επέστρεψε ως οδηγός εξέλιξης τόσο στην Honda, όσο και στην Ducati, αλλά στη συνέχεια ένα χρόνιο πρόβλημα κόπωσης – που αποκάλυψε ο ίδιος πέρυσι – τον κράτησε μακριά από το χώρο.

 

Όταν ο Vermeulen τον ρώτησε αν θα τον ενδιέφερε μια θέση ως Team Manager ή ως μέντορας κάποιου αναβάτη, ο Stoner βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει και για ποιο άλλον λόγο έφυγε από τα δυο εργοστάσια.

 

«Το δοκιμάσαμε αυτό, αλλά στην Honda με έκανε πέρα το νέο αίμα που ερχόταν», είπε χαμογελώντας. «Το δοκίμασα και στην Ducati αλλά δεν τα βρίσκαμε. Δεν συμφωνούσαμε».

 

«Ήξερα τι θέλουν οι οδηγοί και δουλέψαμε καλά μαζί, αλλά δυστυχώς οι αναβάτες δεν έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο. Οι κατασκευαστές βλέπουν τα δεδομένα και θεωρούν ότι προς μια συγκκεριμένη κατεύθυνση πρέπει να πάνε. Και μ’ αυτό δεν συμφωνούν πάντα οι οδηγοί».

 

«Επομένως μιλάμε για μια συνεχή μάχη και δύσκολη δουλειά, ενώ δεν μπορούσα να είμαι και εκεί στις συναντήσεις κτλ αφού έμενα στην Αυστραλία».

 

«Γι’ αυτό σταμάτησα από αυτόν το ρόλο, αλλά νομίζω ότι έχω ακόμα πολλά να δώσω στο άθλημα κι έχω αυτή τη διαφορετική οπτική που χρειάζεται και μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον».

 

«Ναι… για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να εμπλακώ περισσότερο στο MotoGP… αλλά ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Πρώτο μέλημα το MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Πως περιμένουμε να είναι το Ημερολόγιο Αγώνων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα