• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Πρώτο μέλημα το MotoGP
Θελκτικό σενάριο η Aprilia ή η KTM
Νέα 08/06/2020 - 13:43

Το βασικό μέλημα του Danilo Petrucci, από τη στιγμή που έχει χάσει τη θέση του στην εργοστασιακή Ducati, είναι να παραμείνει στο MotoGP.

 

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να πάρει μια θέση είτε στο γκαράζ της Aprilia, είτε στο αντίστοιχο της KTM.

 

«Το Plan A είναι να παραμείνω στο MotoGP», δηλώνει ο Petrux στο SkySport.it. «Για πολλά χρόνια προσπαθούσαμε να τα βρούμε με την Aprilia, αλλά η Ducati επικρατούσε».

 

«Εκεί βέβαια ο Aleix αξίζει να ανανεώσει και μόνο ερωτηματικό είναι η περίπτωση του Andrea Iannone. Τον σέβομαι πολύ και θα λυπηθώ αν η θέση του γίνει τελικά διαθέσιμη».

 

Τις προηγούμενες εβδομάδες δεν θα συζητούσαμε για το ενδεχόμενο ο Danilo  να βρεθεί στο γκαράζ της KTM, μιας και οι άνθρωποι της ομάδας δήλωναν ότι θέλουν να κρατήσουν τους οδηγούς τους.

 

Ωστόσο τα σενάρια που «στέλνουν» τον Pol Espargaro στην Repsol Honda είναι ισχυρά κι έτσι θα ανοίξει μια εργοστασιακή θέση και σ’ αυτό το εργοστάσιο.

 

«Θα ήθελα να πάω είτε στην KTM είτε στην Aprilia… βασικά είναι έκπληξη το ότι ο Pol φαίνεται ότι θέλει να φύγει, μιας και ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος του project της KTM».

 

«Και τα δυο εργοστάσια μπορούν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία μου, μιας και είμαι στο MotoGP εδώ και κάποια χρόνια και θέλω να πάω σε ένα αναπτυσσόμενο εργοστάσιο».

 

Τέλος, ο Danilo εξέφρασε και τη λύπη του για την τροπή που – όπως φαίνεται – έχουν πάρει τα πράγματα για τον Alex Marquez.

 

«Μπορεί ακόμα τίποτα να μην έχει επισημοποιηθεί, όμως η απόφαση αυτή είναι έκπληξη… δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Alex ούτε καν να οδηγήσει και δεν ξέρω τους λόγους πίσω από αυτή την απόφαση».

 

«Ίσως να μην θέλουν να υπάρξει άμεση σύγκριση με τον αδερφό του και να αποκτήσει πρώτα εμπειρία στην κατηγορία, πηγαίνοντας σε δορυφορική ομάδα».

 

«Ή ίσως ο λόγος να είναι ότι ο Pol και ο Marc έδιναν μάχες απ’ όταν ήταν παιδιά και η Repsol Honda θέλει να στήσει μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου για το 2021».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Απίστευτος, όχι ανίκητος!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Θέλω να εμπλακώ περισσότερο στο MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα