• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Απίστευτος, όχι ανίκητος!
Ο Ισπανός μιλά για τον Marc Marquez
Νέα 08/06/2020 - 15:55

Ο Jorge Lonrezo είναι ο μόνος αναβάτης που έχει καταφέρει να κερδίσει τον Marc Marquez, απ’ όταν ο τελευταίος ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2013.

 

Αυτό συνέβη στην επεισοδιακή χρονιά, όταν ο Marc δεν πήρε καν τη δεύτερη θέση, αλλά ήταν τρίτος πίσω από τον Jorge και τον Valentino Rossi.

 

«Προφανώς ο Marc είναι το φαβορί και φέτος, έχοντας κερδίσει έξι στους εφτά τίτλους, αλλά δεν είναι ανίκητος», σχολίασε ή καλύτερα επανέλαβε ο Lorenzo σε δηλώσεις του στο motogp.com.

 

«Τα κατάφερα εγώ το 2015 και παρά λίγο να τα καταφέρει ο Dovizioso το 2017, όταν κανείς δεν το περίμενε. Και ο Fabio στην πρώτη του χρονιά πάλεψε σε αρκετούς Αγώνες μαζί του».

 

«Αυτό σημαίνει ότι αν ο Marc και η Honda αντιμετωπίσουν προβλήματα, οι άλλοι οδηγοί και τα εργοστάσια μπορούν να τους κερδίσουν».

 

Όμως ο Lorenzo τονίζει ότι αυτό δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολη υπόθεση.

 

«Κανείς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην πρώτη του χρονιά και μετά να πάρει 6 στους 7 Τίτλους. Είναι απίστευτο ταλέντο και είναι φιλόδοξος, χωρίς να φοβάται να πέσει».

 

«Αλλά όπως κάθε αθλητής, έχει κι αυτός τα αδύναμα σημεία του και δεν είναι μόνο αυτός, είναι και η μοτοσυκλέτα που έχει αδυναμίες».

 

«Επιπλέον πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί ταλαντούχοι οδηγοί. Άλλωστε μιλάμε για την κορυφαία κατηγορία στους δυο τροχούς».

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati είναι έτοιμη «ν’ ακούσει τον Dovi»

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Πρώτο μέλημα το MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα