• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati είναι έτοιμη «ν’ ακούσει τον Dovi»
Συζητάνε και το ενδεχόμενο μονοετούς συμβολαίου
Νέα 09/06/2020 - 10:20

Ένα από τα πιο «καυτά» ζητήματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου είναι – δίχως αμφιβολία – το μέλλον του Andrea Dovizioso.

 

Μια υπόθεση που τελικά δεν είναι τόσο εύκολη όσο αρχικά θεωρούνταν και σ’ αυτή την άποψη συμβάλλει και η «σιωπή» του Dovi όλο αυτό το διάστημα.

 

Την ίδια ώρα πάντως, οι άνθρωποι της Ducati είναι λαλίστατοι, με τον Paolo Ciabatti να δηλώνει:

 

«Είμαστε ανοιχτοί σε διαφορετικές λύσεις και συζητάμε το ενδεχόμενο να έχουμε συμβόλαιο για ένα έτος. Αν θέλει όμως δυο χρόνια, θα πρέπει να έχουμε κι εμείς στιβαρούς λόγους για κάτι τέτοιο, μιας και πλησιάζει τα 40».

 

Δυο είναι τα ενδεχόμενα στην περίπτωση του Dovi: είτε να μείνει και να γράψει ιστορία, είτε να φύγει και να είναι σε όλα τα πρωτοσέλιδα!

 

«Αν τελικά μείνει και υπογράψει για 2 χρόνια, θα γίνει ο πιο πιστός αναβάτης σε μια ομάδα στο MotoGP μετά τον Dani Pedrosa».

 

«Πάνω απ’ όλα θα γίνει ο αναβάτης με τη μεγαλύτερη διάρκεια καριέρας στην Ducati, κάτι που θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα και για τις δυο πλευρές».

 

Κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει, δεν υπάρχει κανένα νεότερο στο τι τελικά θα αποφασίσει ο Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Τώρα ο Marc δεν θα υπέγραφε με την Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Απίστευτος, όχι ανίκητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα