• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Τώρα ο Marc δεν θα υπέγραφε με την Honda!
Αυτό που έκανε ο Puig είναι απολύτως τρελό!
Νέα 09/06/2020 - 11:16

Οι φήμες και τα νέα περί σημαντικών αλλαγών στο γκαράζ εργοστασίων όπως η KTM, η Ducati και η Repsol Honda, μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτό το διάστημα.

 

Ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του paddock, ο Carlo Pernat, μίλησε για όλους και – όπως πάντα – τα λόγια του είχαν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Πρώτα-πρώτα αναφέρθηκε στην Honda και στην πιθανή έξοδο από το γκαράζ της ομάδας του Alex Marquez

 

«Όπως ξέρουμε ο Marc ανανέωσε το συμβόλαιό του με κάποιους όρους κι ένας ήταν να έρθει ο αδερφός του στο γκαράζ. Τώρα με τις φήμες αυτές, είναι σαν να λένε στον Alex ότι δεν τον εμπιστεύονται πια».

 

«Για μένα αυτή η κίνηση είναι ενάντια στον Marc, που θα τη δει σαν μεγάλο αρνητικό μιας και ο δεσμός με τον αδερφό του είναι ισχυρός».

 

«Η όλη ιδέα είναι του Puig και είναι απολύτως τρελή, μιας και βάζει το HRC απέναντι στον Marc και τον Alzamora. Δεν ξέρω αν θα υπέγραφε ο Marc γνωρίζοντας όλα αυτά. Αν αυτή είναι η στρατηγική του Puig είναι απίστευτη τρέλα, είναι αυτοκτονία!»

 

Για την ΚΤΜ σχολίασε:

 

«Οι πόρτες εκεί είναι ορθάνοιχτες για τον Dovizioso και σίγουρα η KTM έχει τα λεφτά. Πάντως αν ήμουν η Ducati θα έκανα ό,τι είναι δυνατόν να κρατήσω τον Dovi».

 

«Αν δεν ανανεώσουν τότε και οι δυο πλευρές είναι τρελοί! Η Ducati πάντα δίνει ένα συν ένα χρόνο συμβόλαιο στους οδηγούς, αλλά στον Andrea πρέπει να δώσουν διετές. Αυτή είναι η μόνη λύση».

 

«Αν τελικά δεν συμφωνήσουν, θα πρέπει να ελπίζουν ότι θα γίνει κάτι με τον Iannone ή να υπογράψουν πάλι έναν οδηγό όπως ο Lorenzo».

 

Όταν τον ρώτησαν αν ο Valentino Rossi μπορεί να πάρει έναν ακόμα Παγκόσμιο Τίτλο, ο Pernat αποκρίθηκε:

 

«Όχι… όχι δεν μπορεί απέναντι στον Marc. Μπορεί να κάνει κάποιους καλούς Αγώνες και να πάρει βάθρα ή νίκες αλλά όχι τον Τίτλο. Αν στο τέλος είναι στην πεντάδα θα έχει πετύχει κάτι τρομερό».

 

«Ακόμα όμως δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο για το 2021 και πιστεύω ότι θα περιμένει τους πρώτους Αγώνες της χρονιάς για να αποφασίσει τι θα κάνει».

 

Υπάρχει κι ένα αμυδρό σενάριο του να βρεθεί ο Rossi στην Aprilia! «Ναι… είναι μια ιδέα του Rivola και κυκλοφορεί εδώ και καιρό».

 

Για τον Zarco τόνισε: «Δεν θα τον έβαζα ποτέ σε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα. Μετά την Yamaha δυσκολεύτηκε πολύ. Δεν είναι Πρωταθλητής».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στους Bagnaia και Cal Crutchlow:

 

«Αν ο Pecco δεν τα πάει καλά φέτος, η Ducati δεν θα τον κρατήσει. Η φετινή σεζόν είναι άκρως σημαντική γι’ αυτόν και θα πρέπει να είναι στους κορυφαίους οχτώ».

 

«Πιστεύω ότι ο Cal δεν θα είναι στην Honda το 2021! Ίσως να πάει στην Aprilia; Αλλά πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τον Iannone. Μπορεί κι αυτός να πάει στην KTM! Ποιος ξέρει;»

Επόμενο άρθρο »

Ciabatti: Η Ducati δεν έχει Plan B!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati είναι έτοιμη «ν’ ακούσει τον Dovi»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα