• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ciabatti: Η Ducati δεν έχει Plan B!
Ο Dovi είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά τα λεφτά είναι το εμπόδιο
Νέα 09/06/2020 - 12:41

Αν και το μεταγραφικό παζάρι έχει πάρει «φωτιά» το τελευταίο διάστημα, με τον Alex Marquez εκτός Repsol Honda και τον Pol Espargaro στη θέση του (κάτι που ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί) εν τούτοις στην Ducati δεν ανησυχούν.

 

Δεν ανησυχούν παρά το γεγονός ότι η παραπάνω κίνηση, αν γίνει τελικά, θα αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα στον Andrea Dovizioso να πάει στην ΚΤΜ, η οποία σίγουρα έχει και τα χρήματα για να δελεάσει τον Ιταλό.

 

Άλλωστε, όπως παραδέχεται και ο Paolo Ciabatti της Ducati, τα χρήματα είναι το μεγάλο εμπόδιο και η αιτία που δεν τα βρίσκουν οι δυο πλευρές.

 

Πάντως… «δεν ανησυχούμε», λέει ο Ciabatti. «Δεν είναι μόνο ο Andrea που μπορεί να πάει στην KTM. Είναι και ο Petrucci που δεν είναι στα πλάνα μας για το MotoGP».

 

«Οι συνομιλίες με τον Dovi πάνε όπως το περιμέναμε. Όμως και οι δυο πλευρές έχουμε τώρα ξεκάθαρες ιδέες και υπάρχει η πιθανότητα σύντομα να τα βρούμε».

 

«Έχουμε ό,τι χρειάζεται για ν’ αποφασίσουμε στις επόμενες εβδομάδες, εκτός κι αν ο Andrea θέλει να ξεκινήσει να δίνει Αγώνες χωρίς να έχει αποφασίσει. Αν γίνει έτσι θα είναι δική του απόφαση».

 

«Εμείς είμαστε αισιόδοξοι από την πλευρά μας και πιστεύουμε ότι μια συμφωνία θα είναι ιδανική και για τις δυο πλευρές. Φυσικά υπάρχουν προβλήματα και πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό».

 

«Η κατάσταση έχει αλλάξει για όλους και πρέπει να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η κρίση στις πωλήσεις μοτοσυκλετών και αν θα μπορούμε να πάρουμε τα ίδια χρήματα από τους χορηγούς, όπως πριν».

 

Κι αν τελικά ο Dovi δεν συμφωνήσει στην πρόταση της Ducati, το γίνεται; Ποιο είναι το Plan B του εργοστασίου;

 

«Ο Andrea είναι η νούμερο ένα επιλογή μας. Αν δεν τα βρούμε θα περιμένουμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα και να αξιολογήσουμε τους αναβάτες που είναι μαζί μας, όπως τον Pecco που τον πιστεύουμε πολύ».

 

«Μετά είναι και ο Zarco που πέρασε κάποιες δυσκολίες αλλά είναι δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κι έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα στο MotoGP. Ακόμα και ο Petrucci δεν έχει ακόμα συμβόλαιο».

 

Για την περίπτωση του Jorge Lorenzo ήταν κατηγορηματικός: «Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο στην Ducati».

 

Τέλος, για την περίπτωση του Jorge Martin στην Pramac, που περιμένουμε την επιβεβαίωση, ο Ciabatti ήταν κάπως συγκρατημένος.

 

«Δεν αρνούμαι ότι το ενδιαφέρον μας γι’ αυτόν είναι έντονο, αλλά τα πράμγατα τώρα είναι περίπλοκα και η KTM τον θέλει πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στην Pramac ο Zarco;

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Τώρα ο Marc δεν θα υπέγραφε με την Honda!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα