• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοντά στην Pramac ο Zarco;
Κινδυνεύει η θέση του Bagnaia!
Νέα 09/06/2020 - 13:24

Μπορεί πρόσφατα ο Paolo Ciabatti να έλεγε ότι η Ducati πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του Pecco Bagnaia, ωστόσο η πραγματικότητα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική.

 

Χωρίς να έχουμε δει, ακόμα τουλάχιστον, δράση μέσα στις πίστες, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζουν και κυριαρχούν στο paddock.

 

Ένα από τα τελευταία σενάρια «στέλνουν» τον Johann Zarco στην Pramac, που μπορεί να αλλάξει τελείως το δίδυμό της για το 2021!

 

Κατ’ αρχάς υπάρχουν πληροφορίες ότι στην ομάδα θα είναι από τη νέα σεζόν ο Jorge Martin, ενώ τώρα φαίνεται ότι κινδυνεύει και η θέση του Pecco από τον Γάλλο αναβάτη.

 

Ο Zarco ποτέ δεν έχει κρύψει ότι θέλει να βρεθεί στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati και το να πάει στην Pramac – από την Avintia – είναι ένα βήμα πιο κοντά σ’ αυτή την κατεύθυνση.

 

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, τότε η θέση του Pecco Bagnaia είναι δύσκολη και ίσως δεν βρεθεί ομάδα για τον Ιταλό στο MotoGP!

 

Η κενή θέση του Zarco στην Avintia θα είναι ανοιχτή για τον νεαρό, ωστόσο σίγουρα αποτελεί πισωγύρισμα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2 του 2018.

Επόμενο άρθρο »

Τεστ στην Jerez με 4 διαφορετικές κατηγορίες

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabatti: Η Ducati δεν έχει Plan B!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα