• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto3 KAT
Pole position για τον Jaume Masia
Νέα 02/10/2021 - 21:50

Οι ΚΑΤ1 της Moto3 ξεκίνησαν δραματικά για τους Lorenzo Fellon και Carlos Tatay καθώς και οι δύο είχαν πτώση στο πρώτο πεντάλεπτο, ο πρώτος στην 13η στροφή και ο δεύτερος στην 9η στροφή, με την ομάδα του τελευταίου να εργάζεται μανιωδώς για να καταφέρει να στείλει τον Tatay πάλι στην πίστα. Τελικά όντως ο Tatay κατάφερε να βγει από τα pits 2,22 λεπτά πριν το τέλος και με 15 δευτερόλεπτα να απομένουν διέσχισε την γραμμή του τερματισμού για να ξεκινήσει τον χρονομετρημένο γύρο του. Παιρνόντας την γραμμή του τερματισμού μετά τον γύρο του βρέθηκε στην τέταρτη θέση, ρίχοντας τον Ricardo Rossi από τις θέσεις οι οποίες οδηγούν στις ΚΑΤ2, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Alberto Surra κατάφερε να του κλέψει την θέση και την πρόκριση. Τελικά στις ΚΑΤ2, πέρασαν οι Lorenzo Fellon (παρά την πτώση του στην αρχή), John McPhee, Darryn Binder και Alberto Surra.

Στις ΚΑΤ2, ο Dennis Foggia έδειξε από νωρίς την ταχύτητά του, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση στο 5ο λεπτό. Ο Jeremy Alcoba κατάφερε 2 λεπτά μετά να τον ξεπεράσει, αλλά ο  Dennis Foggia κατάφερε να παντήσει γρήγορα, καταλαμβάνοντας και πάλι την κορυφή. Φαινόταν ότι ο Foggia, ο οποίος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα τον τελευταίο καιρό, θα έπαιρνε την pole position, όμως ο Jaume Masia έκανε έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο και με 2¨15.986 κατάφερε να πάρει την pole position, αφήνοντας τον Foggia δεύτερο (2¨16.179). Την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα συμπληρώσει ο Jeremy Alcoba (2¨16.182).

Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα είναι αύριο οι Izan Guevara, Xavier Artigas και Tatsuki Suzuki, μπροστά από τους Filip Salac, Andrea Migno και Deniz Öncu. Τέλος, στην τέταρτη σειρά θα στηθούν αύριο οι John McPhee, Romano Fenati και Stefano Nepa.

O πρώτος στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta θα ξεκινήσει από την 15η θέση, ενώ ο Darryn Binder από την 17η.

Επόμενο άρθρο »

Οι διάσημοι της COTA

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα