• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austin: Moto2 ΕΔ3
Raul Fernandez και Remy Gardner για άλλη μια φορά στην κορυφή
Νέα 02/10/2021 - 20:26

Ήταν για άλλη μια φορά το δίδυμο των αναβατών του Aki Ajo, Raul Fernandez και Remy Gardner που μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις στις ΕΔ3 της Moto2. Τα πρώτα στάδια των ΕΔ3 ήταν πολύ ήρεμα, με τους αναβάτες να επιτίθενται το τελευταίο δεκάλεπτο ώστε να εξασφαλίσουν την απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2, οι οποίες στην Moto2 είναι κομβικής σημασίας. 

Οι Sam Lowes, Fabio Di Giannantonio και Ai Ogura κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη θέση κατά το τελευταίο δεκάλεπτο, πριν το δίδυμο της ΚΤΜ ορμήσει, με τον Remy Gardner α περνάει στην κορυφή στο 37 λεπτό. Στο τέλος όμως, ο Fernandez κατάφερε στον τελευταίο του γύρο, να πάρει την πρώτη θέση με χρόνο 2¨09.258, με διαφορά λιγότερο από ένα δέκατο από τον Remy Gardner (2:09.319). Την τριάδα έκλεισε ο Fabio Di Giannantonio με χρόνο 2¨09.733.

Ο rookie, Ai Ogura, έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ ο Augusto Fernandez πέρασε τον ομόσταυλό του, Sam Lowes στα τελευταία στάδια για την πέμπτη θέση. Ο Cameron Beaubier κατάφερε να πάρει την 7η θέση και την πρόκριση στις ΚΑΤ2 στο Grand Prix της χώρας του, με τον Marco Bezzechi να καταλαμβάνει την όγδοη θέση. 

Ένατος ήταν ο Aron Canet, παρά την πτώση του στα πρώτα στάδια του session, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Albert Arenas. Απευθείας στις ΚΑΤ2 περνάνε επίσης οι Jorge Navarro, Simone Corsi, Jake Dixon και Xavi Vierge.

 

Επόμενο άρθρο »

Austin: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Austin: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα