• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
COTA: Moto3 ΕΔ3
Στην κορυφή ο Foggia μετά από κόκκινες σημαίες
Νέα 09/04/2022 - 20:27

Ο Dennis Foggia είναι ο αναβάτης που ήταν ταχύτερος στις ΕΔ της Moto3 στο Red Bull Grand Prix της Αμερικής, αφού ήταν πρώτος στις ΕΔ3 κατά 0,4 δευτερόλεπτα, αλλά είναι ο χρόνος του από τις ΕΔ2 – 2:15.440 – που είναι με διαφορά ο καλύτερος του Σαββατοκύριακου. Οι Andrea Migno και Daniel Holgado παραμένουν στην πρώτη τριάδα στους συνδυασμένους χρόνους, χάρη στην επίδοσή τους στις ΕΔ2.

Με λίγο περισσότερο από 10 λεπτά να έχουν ολοκληρωθεί, οι κόκκινες σημαίες εμφανίστηκαν λόγω ενός τρομακτικού ατυχήματος για τον Alberto Surra στην πίσω ευθεία. Η επαφή με τον Ivan Ortola έριξε τον Ιταλό αναβάτη στο έδαφος και, παρόλο που είχε τις αισθήσεις του, ο Surra μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για έλεγχο. Ο Surra αργότερα κρίθηκε ακατάλληλος για συνέχεια λόγω πιθανού κατάγματος σκαφοειδούς στο δεξί χέρι.


Μόλις οι αναβάτες επέστρεψαν στην πίστα, κανείς δεν είχε απάντηση για τον ρυθμό της Παρασκευής του Foggia – και κανείς δεν είχε απάντηση για τον ρυθμό του το πρωί του Σαββάτου. Ο Ιταλός ολοκλήρωσε τις ΕΔ3 τέσσερα δέκατα μακριά από τους υπόλοιπους.

Ο Jaume Masia και ο νικητής του αμερικάνικου Grand Prix του 2021, Izan Guevara, συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, με τους δύο αναβάτες να καταφέρνουν να βρουν χρόνο στις ΕΔ3, όπως οι Deniz Öncü, Kaito Toba, Carlos Tatay, Tatsuki Suzuki – παρά μια πτώση – και Ayumu Sasaki που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ο Sergio Garcia είναι 11ος μπροστά από τον Riccardo Rossi, τον Diogo Moreira και τον Joel Kelso να είναι οι υπόλοιποι αναβάτες που προκρίνονται κατευθείαν στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Aragon: Πρώτος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα