• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 ΕΔ2
Και πάλι πρώτος ο Dixon
Νέα 29/04/2022 - 17:37

Ο Jake Dixon ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη μέρα στο Red Bull Grand Prix της Ισπανίας, καθώς ήταν ταχύτερος τόσο στις ΕΔ1 όσο και στις ΕΔ2. Ο Βρετανός αναβάτης κατάφερε να κατεβάσει τον πρωινό του χρόνο για άλλα τρία δέκατα από τις ΕΔ1, για να παραμείνει στην πρώτη θέση, τερματίζοντας τελικά ένα τέταρτο του δευτερολέπτου μακριά από τον Augusto Fernandez και τον Ai Ogura.


Ο Dixon δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος που συνήλθε γρήγορα από την απογοήτευση του Portimao με τους επτά κορυφαίους αναβάτες να έχουν όλοι πέσει στο Πορτογαλικό Grand Prix. Ο Fernandez και ο Ogura επέστρεψαν στη φόρμα που είχαν στο Portimao πριν τους πιάσει η βροχή. Το ίδιο ισχύει και για το δίδυμο της Elf Marc VDS Racing, τους Sam Lowes και Tony Arbolino, που τελείωσαν την μέρα τους στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Ο Albert Arenas μπορεί να τελείωσε τη μέρα του στην αμμοπαγίδα μετά από μια πτώση στην τελευταία στροφή, αλλά ο Ισπανός κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη εξάδα. Νικητής στην τελευταία του επίσκεψη στη Jerez, ο Pedro Acosta έβρισκε τα όρια της μοτοσυκλέτας πριν κάνει έναν γύρο αρκετά καλό για την έβδομη θέση. Ο νικητής του Portimao, Joe Roberts, ήταν όγδοος μπροστά από τους Aron Canet (ο οποίος χρειαζόταν βοήθεια για να βάλει το κράνος και τα γάντια του μετά τον τραυματισμό του Portimao) και Somkiat Chantra.


Ο Cameron Beaubier βρίσκεται λίγο έξω από την πρώτη δεκάδα στην ενδέκατη θέση μετά από πτώσεις τόσο στις ΕΔ1 όσο και στις ΕΔ2. Ο ηγέτης του πρωταθλήματος, Celestino Vietti, θα χρειαστεί να βελτιωθεί το πρωί του Σαββάτου, καθώς αυτή την στιγμή κατέχει την τελευταία από τις 14 θέσεις που οδηγούν στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro και Marc Marquez μιλούν για το περιστατικό μεταξύ τους

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα